Latest Posts
Biletat me Cmime me te lira.

Biletat me Cmime me te lira.

Hima Travel Ju Ofron Bileta Avioni Te Lira per Itali Gjermani dhe Amerike etj.. me cmimet me konkurruese ne treg.…


Bileta Autobusi Tirane Athine

Bileta Autobusi Tirane Athine

Udhetime me Autobus per Athine Nisjet jane ne oren 05:30 dhe 08:30 Kthimet Nga Athina : ne oren 13:00 dhe 18:00…


Bileta Autobusi Tirane Gjermani

Bileta Autobusi Tirane Gjermani

Bileta Autobusi per Gjermani, NISJA BEHET NGA TIRANA NE OREN 08:00 CDO TE HENE TE MERKURE TE PREMTE DHE TE SHTUNE…


Bileta Autobusi Tirane Itali

Bileta Autobusi Tirane Itali

Bileta Autobusi Tirane Itali Oraret e Udhetimit Udhetimet Detare Tirane - Itali Nisja Nga Tirana per ne Itali…


Bileta Autobusi Tirane Stamboll

Bileta Autobusi Tirane Stamboll

Bileta Autobusi Tirane Stamboll Oraret e Udhetimit, Bileta Autobusi Stamboll Tirane Oraret e Udhetimit : Udhetimet…


Bileta Autobusi Tirane Shkup

Bileta Autobusi Tirane Shkup

Bileta Autobusi Tirane Shkup Oraret e Udhetimit, Bileta Autobusi Shkup Tirane Oraret e Udhetimit : Udhetimet behen…


Bileta Autobusi Tirane Prishtine

Bileta Autobusi Tirane Prishtine

Bileta Autobusi Tirane Prishtine Oraret e Udhetimit, Bileta Autobusi Prishtine Tirane Oraret e Udhetimit : Udhetimet…


Udhetime Individuale ne Mykonos

Udhetime Individuale ne Mykonos

Udhetime Individuale ne Mykonos Paguaj vetem 30% te vleres tani ! Kujdes : Te gjitha ofertat e meposhtme perfshijne.…


Udhetime Individuale Paris

Udhetime Individuale Paris

Udhetime Individuale Paris , Hima Travel Ofron Paketa Individuale per ne Paris. Kujdes : Te gjitha ofertat e meposhtme…


Tirane Mynih Bileta Avioni

Tirane Mynih Bileta Avioni

Bileta Avioni Tirane Mynih , Hima Travel ju mundeson bileta online te lira per Gjermani. Opsionet per bileta…