Bianca Resort Spa 08/01/2018


Bianca Resort & Spa në Kolasin është e rrethuar nga pyje të mrekullueshme me pisha dhe gëzon pamje që të lë pa frymë të malit Bjelasica.

Të gjitha dhomat e klientëve dhe hapësirat publike, disa prej tyre kanë një dizenjo të brendshme të plotë prej druri. Dhomat luksoze dhe të rehatshme janë të pajisura plotësisht me pajisje të standardeve të larta. Arkitektura e Resort-it bazohet në idenë e një shtëpie gjuetie në male, dhe ajo dominon Kolasin me këtë pamje të jashtë zakonshme si dhe unike.

Bianca Resort & Spa ofron një restorant ndërkombëtar - Chives, ndërsa Restoranti Bianca shërben kuzhinën rajonale. Ka edhe një bar lobi, një kafene me sanduiçe, tortë dhe akullore, një klub nate, si dhe shërbim 24-orësh në dhomë.

Kolasin ndodhet në nivelin 3400 m mbi nivelin e detit dhe është i madh i përshtatshëm për pushime në të dyja stinët dimër dhe verë. Një tërheqje e veçantë për turistët është Liqeni Biogradsko, që gjendet brenda Parkut Kombëtar Biogradska Gora, një nga 3 pyjet e ruajtura, të paprishura të Evropës - Bianca është me makinë 30-minuta nga parku.

Çiftet në veçanti si lokacioni e kane vlerësuar 9.1 për një udhëtim cift.

You might like
loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading