Bileta Avioni nga Shkupi 19/12/2017


Shkup - Oslo 41€
Shkup - Paris 41€
Shkup - Berlin 41€
Shkup - Rome 41€
Shkup - Basel 41€
Shkup - Vaxjo 41€
Shkup - Malmo 41€
Shkup - Malte 35€
Shkup - Bruksel 40€
Shkup - Bergamo 35€
Shkup - Budapest 30€
Shkup - Eindhoven 41€
Shkup - Barcelona 35€
Shkup - Dortmund 35€
Shkup - Stockholm 42€
Shkup - Bratislava 37€
Shkup - Gothenburg 42€
Shkup - Memmingen 30€
Shkup - Nuremberg 37€
Shkup - Copenhagen 42€
Shkup - Cologne 37€
Shkup - Hanover 37€
Shkup - Hamburg 37€
Shkup - London 42€

 Të përfshira në cmim


1- Bileta vetem vajtje per muajin #JANAR 
2- Bagazhet 10 kg.
3- Taksat aeroportuale

KUJDES! Per Agjensitë : Ne rast se keni nje agjensi dhe deshironi bashkpunim me Hima Travel per Prenotim Biletash apo Hoteli si dhe paketat turistike na kontaktoni ne skype : Hima Travel b2b.

Mënyrat e Pagesës


● Pagesën Mund Ta Bëni Nga Cdo Qytet Në Degat E Raiffaisen Bank pa komisione nga ora 08:00 - 15:00.


● Në rast së jetoni jashtë Shqipërisë pagesen mund ta bëni në cdo degë të WesternUnion ose MoneyGram.


Adresa : Tiranë , Tek kryqëzimi i Rrugës Muhamet Gjollesha me Myslym Shyrin, ndodhemi fiks përballë hyrjes së Myslym Shyrit.


Cel : +355 69 65 53 333
Viber :+355 69 47 67 427
Whats up :+355 69 47 67 427
Paketa Turistike: 069 65 53 333
Instagram :Hima_travel
Email : Kontakt@himatravel.com

You might like
loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading