Bileta Avioni nga prishtina 19/12/2017


Bileta Avioni me Nisje nga Prishtina 120 Euro vajtje Ardhje per destinacione si , Munchen , Basel , etj

 

Prishtine - Stuttgart - Prishtine 120€
(Nisja 22,23,24 dhjetor - kthimit 3,5,6,7,10,12 janar)

Prishtine - Munich - Prishtine 120€
(Nisja 20,24 dhjetor - kthimit 3,6,10,13 janar)

Prishtine - Bassel - Prishtine 120€
(Nisja 19,21,22,23,24,25 dhjetor - kthimit 2,3,4,5,6,7,8,9 janar)

Të përfshira në cmim 
1- Bileta vetem vajtje dhe vajtje -ardhje per muajin #Dhjetor #JANAR 
2- Bagazhet 10 kg.
3- Taksat aeroportuale.

You might like
loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading