Oferta Turistike Viti i Ri 2018 21/12/2017


Hima Travel Ju ofron Paketa Me Guide Per te Kaluar Vitin E Ri 2018, Ofrojme paketa per Paris, Paketa Turistike Dubai, Paketa Turistike Budapest, etj. ju Mund të rezervoni Gjithashtu Paketa Turistike Individuale si dhe 
Paketa Me Guide. Agjensi Turistike Hima Travel ju ofron ofertat me te lira ne shqiperi

Me poshte destinacionet me te kerkuara per te kaluar vitin e ri 2018

 

1 - Dubai - Klikoni ketu per me shume informacion -> http://bit.ly/2C2LMXX

 

2- Parisi - Klikoni ketu per me shume informacion -> http://bit.ly/2BMw2vl

 

3- Budapest  - Klikoni ketu per me shume informacion -> http://bit.ly/2pvywII

Per me shume oferta te tjera Mund te na kontaktoni dhe ne numrat tane te telefonit ose duke derguar nje mesazh ne faqen tone te Facebook

 

You might like
loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading