Shoping ne Stamboll Top 10 Qendrat tregetare 12/01/2018


Stambolli  eshte I njohur per eksperiencat te mrekullueshme per blerje. Si shtepia e Grand Bazzar (shtepia e blerjeve te medha). Sillni portofolin tuaj per nje udhetim ne 10 qendrat tregtare me te mira ne Stamboll

1.Akmerkez

Qendra tregtare më fitimprurëse e Turqisë

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2B3blKe

 

2. City’s Nisantasi


Tiparet e qytetit janë 150 dyqane, kinema, markat kryesore lokale dhe globale, kafenetë dhe restorantet.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2ApY1zY-

 

3. Istanbul Saphire

Shijoni pamje qe te le pa fryme te Stambollit,e pozicionuar ne zemer te Stambollit.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2ySQnMa

 

4. Istanbul Cevahir

Qendra Tregtare me e madhe ne Evrope dhe qendra e dyte me e madhe ne bote.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2Aordrj

 

5. Zorlu Center 

Qendra Zorlu është takimi i ri në Stamboll. Qendra Zorlu përmban një qendër tregtare luksoze, një qendër për artet e performancës, një hotel, zyra dhe rezidenca me 5 yje.

Per me teper lexo ketu :  http://bit.ly/2nIXByR

 

6. Kanyon Istanbul

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2BQaB8b

Qendra tregtare më e shquar e Turqisë përmban 160 dyqane.

 

7. Palladium

Palladium në Stamboll është i njohur për sferën e qelqit gjigand dhe është një nga vendet më te bukura në qytet, me dyqanet e saj që shtrihen në pesë kate.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2AIC5xc

 

8. Trump Towers Mall

Qendra tregtare Trump Towers në Stamboll, ndërmarrja e parë që mban emrin Trump në Evropë, u hap më 19 prill 2012.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2AQKuRj

9. Istinye Park

Qendra tregtare Istinye Park përmban 300 dyqane dhe Teatri i parë IMAX.

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2nMF3xO

10. Astoria Istanbul Shopping Center

Qendra Tregtare Astoria Istanbul sjell së bashku markat kryesore turke dhe ndërkombëtare

Per me teper lexo ketu : http://bit.ly/2A9FpjL

 

You might like
loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading