Posts from category - Paketa Turistike Individuale
Bianca Resort Spa

Bianca Resort Spa

Bianca Resort & Spa në Kolasin është e rrethuar nga pyje të mrekullueshme me pisha dhe gëzon…


Hotel Radika 5* – Mavrove

Hotel Radika 5* – Mavrove

Hotel Radika Resort & Spa 5*   Eshtë një vendpushim malor në Parkun Kombëtar të Mavrovës…

loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading