Posts from category - Vizito Europen
Shoping ne Milano Top 8 Qendrat Tregetare

Shoping ne Milano Top 8 Qendrat Tregetare

1.Galeria “Vittorio Emanulele” Eshte qendra me e vjeter tregtare ne Itali,e dizenjuar ne 1861 dhe ndertuar nga…


Top 6 Vendet qe ju duhet ti vizitoni ne Stamboll

Top 6 Vendet qe ju duhet ti vizitoni ne Stamboll

1.Hagia Sophia(Kisha e Urtesise se Shenjte) Kjo është një  nga  pikat kryesore turistike të…


Shoping ne Stamboll Top 10 Qendrat tregetare

Shoping ne Stamboll Top 10 Qendrat tregetare

Stambolli  eshte I njohur per eksperiencat te mrekullueshme per blerje. Si shtepia e Grand Bazzar (shtepia e blerjeve…

loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading