Alkyonis Hotel Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0

Description


Alkyonis Hotel është pjesë e hoteleve të Grupit Mykoniati.

Ajo është e vendosur në Kassandra, Halkidiki në një zonë të quajtur N. Kalikratia.

Alkyonis Hotel është një destinacion ideal për pushime dhe udhëtime biznesi, duke ofruar luks dhe cilësi në një mjedis unik, pasi është vetëm 35 km nga qyteti i Selanikut dhe vetëm 80 metra larg plazhit. Dyqanet, tavernat, kafenetë, bankat dhe objektet e tjera janë pranë hotelit duke e bërë atë një qëndrim të përshtatshëm për çdo vizitor.

Hoteli ofron objekte luksoze SPA nga hoteli motra, Paradise. Klientet do të gëzojnë Pishine, sauna, xhakuzi dhe aktivitete te tjera. Pushuesit mund të përdorin gjithashtu restorant shume cilesor.

Përveç kësaj, hoteli ofron internet falas në të gjithë hotelin. 

Description


Alkyonis Hotel është pjesë e hoteleve të Grupit Mykoniati.

Read More

Description


Alkyonis Hotel është pjesë e hoteleve të Grupit Mykoniati.

Ajo është e vendosur në Kassandra, Halkidiki në një zonë të quajtur N. Kalikratia.

Alkyonis Hotel është një destinacion ideal për pushime dhe udhëtime biznesi, duke ofruar luks dhe cilësi në një mjedis unik, pasi është vetëm 35 km nga qyteti i Selanikut dhe vetëm 80 metra larg plazhit. Dyqanet, tavernat, kafenetë, bankat dhe objektet e tjera janë pranë hotelit duke e bërë atë një qëndrim të përshtatshëm për çdo vizitor.

Hoteli ofron objekte luksoze SPA nga hoteli motra, Paradise. Klientet do të gëzojnë Pishine, sauna, xhakuzi dhe aktivitete te tjera. Pushuesit mund të përdorin gjithashtu restorant shume cilesor.

Përveç kësaj, hoteli ofron internet falas në të gjithë hotelin. 

BB
Refine Dates Nights 1
Available Rooms

Triple room ( Bed & Breakfast ) EUR €41

adults 2 /child 0 /infant 0
Description :

Contact us for more informations 


Room Amenities :

 • Climate control
 • Air conditioning
 • Free Wi-Fi
 • Satellite TV service
 • Slippers
 • Daily housekeeping
 • LCD TV
 • Private bathroom
 • Bathrobes

Board Types :

 • BB

Double room ( Bed And Breakfast ) EUR €47

adults 2 /child 0 /infant 0
Description :

Contact us for more informations


Room Amenities :

 • Climate control
 • Air conditioning
 • Free Wi-Fi
 • Satellite TV service
 • Slippers
 • Daily housekeeping
 • LCD TV
 • Private bathroom
 • Bathrobes

Board Types :

 • BB

Double room with sea view ( Bed & Breakfast ) EUR €50

adults 2 /child 0 /infant 0
Description :

Contact us for more informations


Room Amenities :

 • Climate control
 • Air conditioning
 • Free Wi-Fi
 • Minibar
 • Satellite TV service
 • LCD TV
 • Private bathroom
 • Bathrobes

Board Types :

 • BB


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?