Meliton Inn Hotel Bungalows… Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0
Available Rooms Modify Date
No Results!!

Description

Dhomat  jane te pajisur me  ajër të kondicionuar me një TV satelitor dhe DVD player,objekte gatimi etj.

Mëngjesi shërbehet çdo ditë  duke përfshirë pite tradicionale dhe gatime te tjera. 

Cadrat e  diellit jane pa pagese per pushuesit.

Transferimi nga Aeroporti Ndërkombëtar i Selanikut mund të organizohet në një pagesë shtesë.

Description

Dhomat  jane te pajisur me  ajër të kondicionuar me një…

Read More

Description

Dhomat  jane te pajisur me  ajër të kondicionuar me një TV satelitor dhe DVD player,objekte gatimi etj.

Mëngjesi shërbehet çdo ditë  duke përfshirë pite tradicionale dhe gatime te tjera. 

Cadrat e  diellit jane pa pagese per pushuesit.

Transferimi nga Aeroporti Ndërkombëtar i Selanikut mund të organizohet në një pagesë shtesë.

BB
Restaurant
Wi-Fi Internet
Bar Lounge
Children Activites
Air Conditioner
Banquet Hall
Refine Dates
No Results!!


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated