Pyrgos Hotel Boutique & Suites… Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0

Description

 

Hotel Pyrgos ndodhet në periferi të fshatit Ouranoupolis. Ky hotel i drejtuar nga familja ka funksionuar që nga viti 1979 dhe është i hapur gjatë gjithë vitit. Arkitektura e saj speciale neoklasike në kombinim me atmosferën familjare dhe mikpritjen tradicionale greke të personelit ofrojnë një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm.

Hoteli përbëhet nga 30 dhoma, duke u ofruar klientëve të saj mundësinë për të zgjedhur midis dhomave të vetme, dy dhomave dhe suita familjare.

Description

 

Hotel Pyrgos ndodhet në periferi të fshatit Ouranoupolis. Ky…

Read More

Description

 

Hotel Pyrgos ndodhet në periferi të fshatit Ouranoupolis. Ky hotel i drejtuar nga familja ka funksionuar që nga viti 1979 dhe është i hapur gjatë gjithë vitit. Arkitektura e saj speciale neoklasike në kombinim me atmosferën familjare dhe mikpritjen tradicionale greke të personelit ofrojnë një qëndrim të këndshëm dhe të rehatshëm.

Hoteli përbëhet nga 30 dhoma, duke u ofruar klientëve të saj mundësinë për të zgjedhur midis dhomave të vetme, dy dhomave dhe suita familjare.

BB
Refine Dates Nights 1
Available Rooms

Double room ( Bed & Breakfast ) EUR €76

adults 2 /child 0 /infant 0

Room Amenities :

 • Climate control
 • Extra towels/bedding
 • Hair dryer
 • In-room safe (laptop compatible)
 • Makeup/shaving mirror
 • Refrigerator
 • Shower/tub combination
 • Air conditioning
 • Blackout drapes/curtains
 • Free Wi-Fi
 • Handheld showerhead
 • Iron/ironing board (on request)
 • Satellite TV service
 • Slippers
 • Daily housekeeping
 • LCD TV
 • Private bathroom

Board Types :

 • BB

Family Room ( Bed & Breakfast ) EUR €89

adults 2 /child 0 /infant 0

Room Amenities :

 • Climate control
 • Extra towels/bedding
 • Hair dryer
 • In-room safe (laptop compatible)
 • Makeup/shaving mirror
 • Refrigerator
 • Shower/tub combination
 • Air conditioning
 • Blackout drapes/curtains
 • Cribs/infant beds available
 • Free Wi-Fi
 • Handheld showerhead
 • Iron/ironing board (on request)
 • Satellite TV service
 • Slippers
 • Daily housekeeping
 • In-room childcare (surcharge)
 • LCD TV
 • Private bathroom

Board Types :

 • BB


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Get the mobile app!

Our app has all your booking needs covered: Secure payment channels, easy 4-step booking process, and sleek user designs. What more could you ask for?