Theoxenia Hotel 4* Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0

Description

 

Në një nga vendet më të bukura të qendrës kulturore të ortodoksisë dhe respektimit të arkitekturës monastike, është ndërtuar Hotel Theoxenia, hotel motër i hotelit Metropolitan në Selanik.

Hotel Theoxenia kompleks, i vendosur dy kilometra nga Ouranoupoli Halkidiki, gadishulli i Mount Athos, pranë Frontit të Shenjtë malor në Egjeun e kaltër. Ajo kombinon detin blu me pamje nga ishulli i Ammoulianit dhe pyllëzimi i gjelbër që e rrethon atë.

Description

 

Në një nga vendet më të bukura të qendrës…

Read More

Description

 

Në një nga vendet më të bukura të qendrës kulturore të ortodoksisë dhe respektimit të arkitekturës monastike, është ndërtuar Hotel Theoxenia, hotel motër i hotelit Metropolitan në Selanik.

Hotel Theoxenia kompleks, i vendosur dy kilometra nga Ouranoupoli Halkidiki, gadishulli i Mount Athos, pranë Frontit të Shenjtë malor në Egjeun e kaltër. Ajo kombinon detin blu me pamje nga ishulli i Ammoulianit dhe pyllëzimi i gjelbër që e rrethon atë.

HB
Refine Dates
Available Rooms
No Results!!


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated