Trikorfo Beach Hotel 3* Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0

Description

Vendosur në mes të një ullishte të vjetër, Trikorfo Beach ka pamje nga plazhet me rërë të artë dhe ujërat e pastra kristal në shpatet e afërta me pamje panoramike. Eshtë e pozicionuar në qendër të Halkidikit.

 Karakteristikat si kulmet me pllaka qeramike, tavanet prej druri dhe mobiliet e gdhendura me dorë sjellin luksin bashkëkohor në pushimet tuaja.

Trikorfo Beach ka një kafene, kopshte basketbolli dhe 2 fusha për lojë, që fëmijët të argëtohen. Wi-Fi është në dispozicion per të gjithë.

Në restorant mund të shijohetmëngjes, mezet greke me uzo dhe një menu të pasur me peshk të freskët dhe specialitete lokale. Mos nguroni të kërkoni një pije freskuese në plazhin e organizuar, ndërsa shtriheni në një shezllon nën një ombrellë.

Brenda një rreze prej 3 km ka taverna, bare dhe dyqane. Përveç bukurisë natyrore të zonës, ka Olynthos të lashtë dhe të famshme Petralona Cave dhe Polygyros për të eksploruar. Dikush mund të marrë gjithmonë një ekskursion ditor në malin Athos.

 Trikorfo Beach ndodhet 65 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Selanikut.

Çiftet veçanërisht pëlqen lokacioni - ata e vlerësuan atë 8.9 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

Description

Vendosur në mes të një ullishte të vjetër, Trikorfo Beach ka…

Read More

Description

Vendosur në mes të një ullishte të vjetër, Trikorfo Beach ka pamje nga plazhet me rërë të artë dhe ujërat e pastra kristal në shpatet e afërta me pamje panoramike. Eshtë e pozicionuar në qendër të Halkidikit.

 Karakteristikat si kulmet me pllaka qeramike, tavanet prej druri dhe mobiliet e gdhendura me dorë sjellin luksin bashkëkohor në pushimet tuaja.

Trikorfo Beach ka një kafene, kopshte basketbolli dhe 2 fusha për lojë, që fëmijët të argëtohen. Wi-Fi është në dispozicion per të gjithë.

Në restorant mund të shijohetmëngjes, mezet greke me uzo dhe një menu të pasur me peshk të freskët dhe specialitete lokale. Mos nguroni të kërkoni një pije freskuese në plazhin e organizuar, ndërsa shtriheni në një shezllon nën një ombrellë.

Brenda një rreze prej 3 km ka taverna, bare dhe dyqane. Përveç bukurisë natyrore të zonës, ka Olynthos të lashtë dhe të famshme Petralona Cave dhe Polygyros për të eksploruar. Dikush mund të marrë gjithmonë një ekskursion ditor në malin Athos.

 Trikorfo Beach ndodhet 65 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Selanikut.

Çiftet veçanërisht pëlqen lokacioni - ata e vlerësuan atë 8.9 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

RO
Restaurant
Wi-Fi Internet
Bar Lounge
Swimming Pool
Inside Parking
Air Conditioner
Refine Dates
Available Rooms
No Results!!


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated