Village Mare Hotel 4* Halkidiki, Greece

Avg/Night Price € 0

Description

Vetëm 100 m nga plazhi me rërë të Metamorfosit në Halkidiki, Village Mare features përmban 3 pishina dhe një restorant greke. Ajo ofron strehim me një ballkon me pamje nga Gjiri Toroneos ose kopsht.
Secili dhome ka ajer te kondicionuar, tharëse flokësh. Disa dhoma ofrojnë një aneks kuzhine me objekte gatimi. Një kuti depozitë sigurie ofrohet me një tarifë shtesë.

Mengjesi ofrohet ne restorantin me pamje nga pishina. Dreka dhe darka përfshijnë salads, enët greke dhe verërat lokale. Pije dhe kafe janë shërbyer në bar Poolside ose bar kryesore.

Qendra e Metamorfosit me restorante, dyqane dhe kafene është në 2 km. Fshati i gjallë i Nikitit është 6.5 km larg. Stafi ju ndihmon edhe me gjetjen e makinave me qera.

Çiftet veçanërisht pëlqen lokacioni - ata e vlerësuan atë 8.0 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

Description

Vetëm 100 m nga plazhi me rërë të Metamorfosit në Halkidiki,…

Read More

Description

Vetëm 100 m nga plazhi me rërë të Metamorfosit në Halkidiki, Village Mare features përmban 3 pishina dhe një restorant greke. Ajo ofron strehim me një ballkon me pamje nga Gjiri Toroneos ose kopsht.
Secili dhome ka ajer te kondicionuar, tharëse flokësh. Disa dhoma ofrojnë një aneks kuzhine me objekte gatimi. Një kuti depozitë sigurie ofrohet me një tarifë shtesë.

Mengjesi ofrohet ne restorantin me pamje nga pishina. Dreka dhe darka përfshijnë salads, enët greke dhe verërat lokale. Pije dhe kafe janë shërbyer në bar Poolside ose bar kryesore.

Qendra e Metamorfosit me restorante, dyqane dhe kafene është në 2 km. Fshati i gjallë i Nikitit është 6.5 km larg. Stafi ju ndihmon edhe me gjetjen e makinave me qera.

Çiftet veçanërisht pëlqen lokacioni - ata e vlerësuan atë 8.0 për një udhëtim dy personash.

Ne flasim gjuhën tuaj!

AI
Restaurant
Wi-Fi Internet
Bar Lounge
Swimming Pool
Air Conditioner
Refine Dates
Available Rooms
No Results!!


Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Overall  1 / 10

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated