Simantro Beach Hotel 5* Halkidiki, Greece

Мой / Ночь Цена € 0

Описание

 

Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të shijoni malin, detin dhe kopshtet e mrekullueshme në të njëjtin vend? Ku mund të thithesh ajrin e freskët dhe të shëndetshëm të pyllit të pishave, të nuhatni parfumin e luleve të gjalla dhe të shijosh ditët me diell të plazhit të bardhë me diell me detin Mesdhe të paharrueshëm, në të njëjtën kohë me puhizen e saj të qetë? 

Simantro Beach Hotel është propozimi ideal për një pushim të qetë në një vend piktoresk, pranë detit. Një hotel që kombinon elegancën me stilin arkitekturor të manastirit është gjithçka që mund të prisni në mes të kësaj parajse.

Описание

 

 Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të…

Читать дальше

Описание

 

Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të shijoni malin, detin dhe kopshtet e mrekullueshme në të njëjtin vend? Ku mund të thithesh ajrin e freskët dhe të shëndetshëm të pyllit të pishave, të nuhatni parfumin e luleve të gjalla dhe të shijosh ditët me diell të plazhit të bardhë me diell me detin Mesdhe të paharrueshëm, në të njëjtën kohë me puhizen e saj të qetë? 

Simantro Beach Hotel është propozimi ideal për një pushim të qetë në një vend piktoresk, pranë detit. Një hotel që kombinon elegancën me stilin arkitekturor të manastirit është gjithçka që mund të prisni në mes të kësaj parajse.
AI
Уточнить даты
Свободные номера
Нет результата !!


Написать отзыв x

Глобальный  1 / 10

Обратите внимание : Как только добавленная оценка не может быть удалена или обновлена

Написать отзыв x

Глобальный  1 / 10

Обратите внимание : Как только добавленная оценка не может быть удалена или обновлена