Simantro Beach Hotel 5* Halkidiki, Greece

Ortalama / Gece Fiyat € 0

Açıklama

 

Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të shijoni malin, detin dhe kopshtet e mrekullueshme në të njëjtin vend? Ku mund të thithesh ajrin e freskët dhe të shëndetshëm të pyllit të pishave, të nuhatni parfumin e luleve të gjalla dhe të shijosh ditët me diell të plazhit të bardhë me diell me detin Mesdhe të paharrueshëm, në të njëjtën kohë me puhizen e saj të qetë? 

Simantro Beach Hotel është propozimi ideal për një pushim të qetë në një vend piktoresk, pranë detit. Një hotel që kombinon elegancën me stilin arkitekturor të manastirit është gjithçka që mund të prisni në mes të kësaj parajse.

Açıklama

 

 Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të…

Daha Fazla Bilgi

Açıklama

 

Hotel Simantro Beach A keni shikuar për një vend ku mund të shijoni malin, detin dhe kopshtet e mrekullueshme në të njëjtin vend? Ku mund të thithesh ajrin e freskët dhe të shëndetshëm të pyllit të pishave, të nuhatni parfumin e luleve të gjalla dhe të shijosh ditët me diell të plazhit të bardhë me diell me detin Mesdhe të paharrueshëm, në të njëjtën kohë me puhizen e saj të qetë? 

Simantro Beach Hotel është propozimi ideal për një pushim të qetë në një vend piktoresk, pranë detit. Një hotel që kombinon elegancën me stilin arkitekturor të manastirit është gjithçka që mund të prisni në mes të kësaj parajse.
AI
Günleri Küçült
Kullanılabilir Odalar
Sonuç Yok!


Yorum Yaz x

Genel  1 / 10

Lütfen Dikkat Edin : Eklenen inceleme silinemez veya güncellenemez

Yorum Yaz x

Genel  1 / 10

Lütfen Dikkat Edin : Eklenen inceleme silinemez veya güncellenemez