Pekin dhe Shanghai, 8 Ditë €1399 Shanghai

Description

Kine

Dita e Parë, 15 Tetor 2018. Fluturimi Tiranë - Shanghai nëpërmjet Vjenës. Nisja nga Tirana në orën 04.25, Mbrritja në Vjenë në orën 06.00. Nisja nga Vjena në orën 13.50.

Dita e Dytë, 16 Tetor 2018Mbrritja në Shanghai në orën 06.10. Pritja në Aeroportin e Shanghait. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 17 Tetor 2018. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shanghai, ku viizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 18 Tetor 2018Mëngjesi ne Hotel. Transfertë me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Pekin. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferta në Hotel në Pekin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë, 19 Tetor 2018. Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.

Dita e Gjashtë, 20 Tetor 2018. Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

Dita e Shtatë, 21 Tetor 2018Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez. Fjetje në Hotel.

Dita e Tetë, 22 Tetor 2018. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Pekinit. Nisja nga Pekini në orën 11.20. Mbrritja në Vjenë në orën 15.50. Nisja nga Vjena në orën 22.20, Mbrritja në Tiranë në orën 23.55.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Shanghai nga Frankfurti dhe Pekin - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kinezeeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Kinë.

Description

Kine

Dita e Parë, 15 Tetor 2018. Fluturimi…

Read More

Description

Kine

Dita e Parë, 15 Tetor 2018. Fluturimi Tiranë - Shanghai nëpërmjet Vjenës. Nisja nga Tirana në orën 04.25, Mbrritja në Vjenë në orën 06.00. Nisja nga Vjena në orën 13.50.

Dita e Dytë, 16 Tetor 2018Mbrritja në Shanghai në orën 06.10. Pritja në Aeroportin e Shanghait. Nisja për në Hangzhou, ku vzitohet qyteti dhe Liqeni Perëndimor, West Lake. Lundrim me Kroçiere në liqen. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 17 Tetor 2018. Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shanghai, ku viizitohet qyteti: Kulla Perla Orientale e Radios dhe televizionit dhe lundrohet me Kroçiere në lumin Huangpu. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 18 Tetor 2018Mëngjesi ne Hotel. Transfertë me Autobus për në Stacionin e Trenit dhe Udhëtimi me Tren Ekspres për në Pekin. Udhëtimi zgjat rreth 5 orë. Transferta në Hotel në Pekin. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Pestë, 19 Tetor 2018. Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Sheshin Tien'anmen, në Qytetin e Ndaluar Gu Gong dhe Pallati Veror, Yi He Yung. Fjetje në Hotel.

Dita e Gjashtë, 20 Tetor 2018. Mëngjesi ne hotel. Nisja për të vizituar Murin e Madh Kinez në Mutianyu. Vizitë dhe ngjitje me Cable Car në Murin e Famshëm. Kthimi në Hotel.
Fjetje në Hotel.

Dita e Shtatë, 21 Tetor 2018Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Stadiumin Kombëtar Birds Nest dhe Qendrën Ujore Kombëtare në Parkun Olimpik. Darkë Speciale në një Restorant Tradicional Kinez. Fjetje në Hotel.

Dita e Tetë, 22 Tetor 2018. Mëngjesi në Hotel. Transferimi për në Aeroportin e Pekinit. Nisja nga Pekini në orën 11.20. Mbrritja në Vjenë në orën 15.50. Nisja nga Vjena në orën 22.20, Mbrritja në Tiranë në orën 23.55.

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Tiranë - Shanghai nga Frankfurti dhe Pekin - Tiranë nëpërmjet Vjenës.
-Akomodimi në hotele.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit)
-Viza e Hyrjes në Kinë.
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Kinezeeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Pekin: Muri i Madh, Cable Car, Qyteti Ndaluar, Pallati Veror, Në Hangzhou: Lundrimi me Kroçiere në Liqenin Perëndimor dhe Shanghai: Lundirmi me Kroçiere ne Lumin Huangpu dhe Kulla e Radios dhe TV.
-Darkë në një Restorant Kinez.

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Kinë.

Select PACKAGE
Who No. Price
Adults €1,399 €1,399

Total EUR €1,399
Deposit Now EUR €0

Privacy Policy


Days : 8 | Nights : 7


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated