Viti i Ri në Paris, 4 Ditë Paris

Description

France

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17.45. Mbrritja në Paris në 20.50. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2017. Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri

Dita e Tretë, 1 Janar 2018. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

Dita e Katërt, 2 Janar 2018. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja  në orën 21.20. Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri në:
- Cabaret Moulin Rouge €500
http://www.moulinrouge.fr/
- Cabaret Paradis Latin €360
http://www.paradislatin.com/
- Bateaux Mouches €350
http://www.bateaux-mouches.fr/
- Bateau Marina de Paris €260
http://www.marina-de-paris.com/
- Cabaret Pau Brasil €250
http://www.paubrasil.fr/
- Cabaret Happy Days €235
http://www.happydaysparis.com/
- Restaurant Franko Ruse Ikra €128
http://www.ikra-paris.com/

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.


Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


InclusionsExclusions


Description

France

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017. Nisja me Autobus…

Read More


Description

France

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017. Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Udhëtimi me avion direkt Shkup - Paris. Nisja në orën 17.45. Mbrritja në Paris në 20.50. Transferimi për në Paris. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2017. Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Parisit ku do të shikohen: Harku i Triumfit, Place de la Conocorde, Assamble Nationale, Pallati Invalideve, Varri Napoleonit, Kopshti Tyilerive. Shëtitje në Bulevardin e famshëm të Champs Elysées dhe mundësi për shopping, si dhe vizitë në Muzeun e Luvrit. Kthimi dhe akomodimi në hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri

Dita e Tretë, 1 Janar 2018. Mëngjesi në Hotel. Vizitë në: Kopshtet e Luxemburgut, Katedralja Notre Dame, Tour Eiffel. Shëtitje panoramike ku do të shikohen Panteoni, Opera de Garnier, Sheshi Bastille dhe Opera më e madhe e Frances. Kthimi dhe akomodimi në hotel. 

Dita e Katërt, 2 Janar 2018. Transferimi për në Aeroportin e Parisit. Fluturimi direkt Paris - Shkup. Nisja  në orën 21.20. Mbrritja në Shkup në orën 23.55. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë.

OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri në:
- Cabaret Moulin Rouge €500
http://www.moulinrouge.fr/
- Cabaret Paradis Latin €360
http://www.paradislatin.com/
- Bateaux Mouches €350
http://www.bateaux-mouches.fr/
- Bateau Marina de Paris €260
http://www.marina-de-paris.com/
- Cabaret Pau Brasil €250
http://www.paubrasil.fr/
- Cabaret Happy Days €235
http://www.happydaysparis.com/
- Restaurant Franko Ruse Ikra €128
http://www.ikra-paris.com/

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen: 
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion 
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus. 
3. Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi. 
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit. 
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë. 
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.
3. Lundrimi me Anije.


Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


InclusionsExclusions


Select Date
Who No. Price
Adults 0 0
Child 0 0
infant 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading