Viti i Ri në Budapest, 4 Ditë Budapest

Description

Hungari

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 - Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroport - Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide hungareze në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri.

Dita e Tretë, 1 Janar 2018: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 2 Janar 2018: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertën për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25 - Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Fjetje në Hotel Eben 3*

OPSIONALE: Darka Speciale e Vitit të Ri në Hotel Hungaria City Center 4*

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


InclusionsExclusions


Description

Hungari

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017: Fluturimi Direkt…

Read More


Description

Hungari

Dita e Parë, 30 Dhjetor 2017: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 15.30 - Mbrritje më 17.00. Transfertë Aeroport - Hotel. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 31 Dhjetor 2017: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobus komod dhe guide hungareze në dispozicion, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse të Qytetit si: Kodra Gellert, Fortesa e Peshkatarit, Kisha e Shën Matias, Katedralja e Shën Stefanit, Kështjella Vayda Hunjad, Sheshi i Heronjve, Citadela etj. Fjetje në Hotel.
OPSIONALE: Darka e Vitit të Ri.

Dita e Tretë, 1 Janar 2018: Mëngjesi në Hotel. Gjatë ditës vizitë me autobuz komod dhe guide hungareze në dispozicion ku do të vizitohen vendet turistike jashtë Budapestit si: Vishegrad, Setendre. Kalimi nëpër urat e Budapestit, si: Ura e Luanëve, Ura e Elisabetës e cila është Ura e parë e varur në Botë, Statuja e Shën Gellertit, kalimi mbi urën e Margaritës. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 2 Janar 2018: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë deri në transfertën për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 13.25 - Mbrritje më 14.50. Fluturimi për në Shqipëri.

Fjetje në Hotel Eben 3*

OPSIONALE: Darka Speciale e Vitit të Ri në Hotel Hungaria City Center 4*

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
1. Fluturimi vajtje -ardhje me avion.
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
3. Akomodim në hotel.
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes - Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Hyrjet në monumente dhe muzeume.


Privacy Policy


Days : 4 | Nights : 3


InclusionsExclusions


Select Date
Who No. Price
Adults 0 0
Child 0 0
infant 0 0

Total 0
Deposit Now 0

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

loading

Thanks for choosing Hima Travel

Please wait while we are loading