https://bit.ly/2y9jNEc

Hoteli ne Pattaya - Centara Grand Phratamnak 5*, Phratamnak, Soi 5, Pattaya, Tajland - https://bit.ly/2DLzR5a

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Shfaqje Speciale Alkaazar. - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35

"/>
Bangkok dhe Pattaya, 8 Ditë… Phuket

Description

Tajlande

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai në orën 21.25. Fluturimi me kompanine Ajrore Fly Dubai.

Dita e Dytë: Nisja nga Dubai në orën 03.05, Mbrritja në Bangkok në orën 12.05. Fluturimi Dubai - Bangkok me kompanine ajrore EMIRATES AIRLINES. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.

Dita e Tretë: Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit, si dhe Lagja Chinatown. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose 
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

Dita e Pestë: Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose

Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve
Opsionale: Në Darkë, shfaqje Speciale Alkaazar.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose 
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. 
Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.

Dita e Tetë: Nisja nga Bangkok në orën 01.05, Mbrritja në Dubai në orën 05.00. Fluturimi Bangkok - Dubai është me EMIRATES AIRLINES. Nisja nga Dubai në orën 09.25, Mbrritja në Shkup në orën 12.25. Fluturimi Dubai - Shkup është me Fly Dubai. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më 26 Nëntor


Akomodimi i Grupit

Hoteli ne Bangkok - Jasmine Grande Residences 5*, Rama IV, Bangkok, Tajland - https://bit.ly/2y9jNEc

Hoteli ne Pattaya - Centara Grand Phratamnak 5*, Phratamnak, Soi 5, Pattaya, Tajland - https://bit.ly/2DLzR5a

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Shfaqje Speciale Alkaazar. - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35

Description

Tajlande

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana…

Read More

Description

Tajlande

Dita e Parë: Nisja me Autobus nga Tirana në Aeroportin e Shkupit. Fluturimi Shkup - Dubai - Bangkok. Nisja nga Shkupi në orën 13.25, Mbrritja në Dubai në orën 21.25. Fluturimi me kompanine Ajrore Fly Dubai.

Dita e Dytë: Nisja nga Dubai në orën 03.05, Mbrritja në Bangkok në orën 12.05. Fluturimi Dubai - Bangkok me kompanine ajrore EMIRATES AIRLINES. Pritja në Aeroportin e Bangkokut. Transferimi me autobus komod për në hotel. Sistemimi në Hotel. Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik.

Dita e Tretë: Mëngjesi ne hotel. Vizitë panoramike e Bangkokut. Vizitohen: Pallati Mbretëror, Tempujt e Famshëm të qytetit, si dhe Lagja Chinatown. Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për Shopping, ose 
Opsionale: Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok.

Dita e Pestë: Mëngjesi ne Hotel. Vizitë në Tregun e Famshëm Lundrues të Damnoen Saduak dhe Chinatown. Pasdite, Nisja me autobus për në Plazhin e Pattayas. Gjatë Rrugës, ndalesë dhe vizitë në Fermën e Krokodilëve. Mbrritja ne Pattaya dhe Sistemimi në Hotel.

Dita e Gjashtë: Mëngjesi ne Hotel. Të lirë për plazh ose

Opsionale: Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve
Opsionale: Në Darkë, shfaqje Speciale Alkaazar.

Dita e Shtatë: Mëngjesi në Hotel. Të lirë për plazh ose 
Opsionale: Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. 
Ne mbrëmje vone, Transferimi për në Aeroportin e Bangkokut.

Dita e Tetë: Nisja nga Bangkok në orën 01.05, Mbrritja në Dubai në orën 05.00. Fluturimi Bangkok - Dubai është me EMIRATES AIRLINES. Nisja nga Dubai në orën 09.25, Mbrritja në Shkup në orën 12.25. Fluturimi Dubai - Shkup është me Fly Dubai. Nisja me autobus nga Shkupi në Tiranë. Mbrritja në Shqipëri.

Nisja më 26 Nëntor


Akomodimi i Grupit

Hoteli ne Bangkok - Jasmine Grande Residences 5*, Rama IV, Bangkok, Tajland - https://bit.ly/2y9jNEc

Hoteli ne Pattaya - Centara Grand Phratamnak 5*, Phratamnak, Soi 5, Pattaya, Tajland - https://bit.ly/2DLzR5a

 

Me Shume Detaje: Në pagesë përfshihen:
-Bileta e avionit vajtje – ardhje Shkup - Bangkok nëpërmjet Dubait.
-Akomodimi në hotele 5*.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet në Tajlandë me autobus (sipas programit)
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, dhe Guidë Tajlandeze për të gjithë ditët e qëndrimit
-Transferta Vajtje - Ardhje nga Tirana për në Shkup.
-Hyrjet sipas programit në Monumentet në Bangkok: Pallati Madh, Tempujt e Qytetit. Lundrimi me Varka në Tregun lundrues. Hyrje në Fermën e Krokodilëve.
-Darkë Speciale në një Restorant Tajlandez me Vallëzim Klasik dhe Drekë Bufe në një Restorant Karakteristik. 

Në pagesë nuk janë përfshirë:
1. Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
2. Programet Opsionale.
3. Bakshishet për Shoferin e autobusit dhe Guidën në Tajlandë.

OPSIONALE:
1. Vizitë gjithë ditën ne Ayutthaya, Ish Kyeqyteti i Mbretërisë në Tajlandë, shëtitje panoramike, hyrje ne Pallatin Veror Bang Pa-In, Drekë dhe shëtitje me Krociere në kthim në Bangkok. - €40
2. Vizitë dhe shfaqje në Kopshtet tropikale të fshatit Nong Nooch. - €25
3. Shfaqje Speciale Alkaazar. - €15
4. Vizitë dhe Drekë në Ishullin e Koraleve. - €25
5. Viza Tajlandeze €35

Select PACKAGE
Who No. Price
Adults €1,079 €1,079

Total EUR €1,079
Deposit Now EUR €0

Privacy Policy


Days : 8 | Nights : 7


Inclusions


ExclusionsWrite Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated

Write Review x

Please Note : Once review added cannot be deleted or updated