Aplikim viza kanadeze 2023
Aplikim per Viza Kanadeze 2023

Cfar dokumenta duhen per vize Kanadeze 2023 ?

Po planifikoni një udhëtim në Kanada? Pavarësisht nëse jeni duke menduar per ta vizituar për pushime, per te studiuar ose per te punuar, do t’ju duhet të merrni një vizë Kanadeze për të hyrë në vend. 
 
Procesi i aplikimit për një vizë kanadeze mund të jetë kompleks, por me udhëzimet e duhura nga stafi jone ekspert dhe përgatitjen e duhur të dokumenteve, ju mund të rrisni shanset tuaja për sukses.
 
Në këtë postim, ne do të ofrojmë një përmbledhje gjithëpërfshirëse të procesit të aplikimit per viza kanadeze, duke përfshirë llojet e vizave të disponueshme, cilat dokumente do t’ju duhet të siguroni dhe si do të ju ndihmojmë të përgatitni një aplikim të fortë.
 

Ose nëse dëshironi të kontaktoni direkte me stafin tonë ekspert keni numrin tonë më poshtë.

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-70-21-101

Llojet e vizave kanadeze

Kujdes : Keto jane thjesht per informacion paraprak. Ne Baze te situates se cdo personi mund te ndryshojne.

Ka disa lloje vizash në dispozicion për individët që dëshirojnë të hyjnë në Kanada. Kjo perfshin:

Viza turistike Kanadeze: Nëse po planifikoni një pushim ose vizitë afatshkurtër në Kanada, do t’ju duhet të aplikoni për një vizë turistike.

Vizat e punës Kanadeze : Nëse keni një ofertë pune nga një punëdhënës kanadez, mund të keni të drejtë për një vizë pune.

Vizat studentore ne Kanada: Nëse planifikoni të studioni në Kanada, do t’ju duhet të merrni një vizë studentore. 

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-70-21-101

Aplikim për vizë kanadeze  dokumentet e kërkuara

Dokumentet specifike që do t’ju duhet të siguroni si pjesë e aplikimit tuaj për vizë do të varen nga lloji i vizës për të cilën po aplikoni dhe qëllimi i vizitës suaj. Disa dokumente të zakonshme që mund të kërkohen përfshijnë:
 
1- Një pasaportë e vlefshme ( minimalisht 6 muaj nga data e kthimit )
2- Një formular i plotësuar aplikimi për vizë Kanadeze
3- Foto në madhësinë e pasaportës
4- Dëshmi e mbështetjes financiare
5- Dëshmi për lidhjet familjare nese ju pret nje i aferm ne Kanada
6- Një letër ftese (nëse është e aplikueshme)

Këshilla për një aplikim të suksesshëm për vizë 

Për të rritur shanset tuaja për një aplikim të suksesshëm për vizë Kanadeze, është e rëndësishme që:
 
Te kontaktoni me ekspertet tane qe te verifikojme me kujdes kërkesat sipas kategorisë tuaj specifike të vizave qe te mbledhim te gjitha dokumentet e kerkuara dhe te sigurohemi qe ato te jene te plota dhe te perditesuara.
 
Te ju ndihmojme ne plotesimin e sakte te formularit te aplikimit per vize Kanadeze dhe ta paraqesim ate ne kohen e duhur.

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-70-21-101

Tarifa e aplikimit për vizë Kanadeze

Mund të duket si një procedurë e frikshme, por me dokumentet e duhura dhe pak përgatitje, është plotësisht e realizueshme.

Tarifa standarde e aplikimit për vizë Turistike Kanadeze është 100 euro. 
 
Kjo tarifë është e pakthyeshme, pavarësisht nëse aplikimi juaj per vize në Kanadeze është miratuar apo jo.

Tarifa e sherbimit nga Agjensia

Nëse zgjidhni që një nga agjentët tanë ekspert te ju asistojë në aplikimin per vizën tuaj atëhere ka një kosto prej 100 Euro.
 
Kjo tarifë është e pakthyeshme, pavarësisht nëse aplikimi juaj per vize Kanadeze është miratuar apo jo.
 
Agjenti jone do të ju asistojë për:
 
1- Plotësimin e Formularëve .
2- Të ju ndihmojë dhe qartësoje ne lidhje me pagesat.
3- Të Kontrolloje dokumentat që ju duhen.
4- Të ndihmojë per aplikimin.
5- Të ndjeki procedurat e marrjes së vizës.

Kujdes : Agjensia Hima Travel Nuk eshte pergjegjes per Aprovimin apo jo te vizes nga Shteti Kanadez.

Agjensia Hima Travel me agjentët e saj me eksperiencë disa vjecare në Aplikim për viza në Kanada merr përsiper të ju suportojë në plotësimin e formularëve si dhe asistencë në përgatitje të dokumenteve të nevojshme sipas rastit tuaj.
 

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-70-21-101

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.