fbpx

Ofertat e Turqise - REFERENCE

OFERTAT REFERENCIALE

Të perfshira në cmimet me poshte keni :

 

1- Bileta Avionit Tirane Antalya Tirane 

2- Koncepti All Inclusive Ose Ultra All Inclusiv ( Mengjes + Dreke + Darke + Pije ) 

3- Transferta Aeroport Hotel Aeroport ( Me Guide )

4- Akomodimi 6 nete 7 dite qendrimi

 

Kujdes : Keto cmime jane referenciale per hotelin dmth mesatare nuk eshte cmim ekzakt i dates qe ju mund te deshironi, Ju lutem mbasi ti shikoni si opsione zgjidhni cili ju pelqen dhe ju shikojme cmimin perfundimtar per datat qe ju deshironi. 

…………………………………………….

Opsioni 1 – Kemer Dream 4*

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli & Reviews : https://bit.ly/3pfiL3E

Cmimet Reference Per Kemer Dream Resort per 2 te rritur

Cifti : 907 Euro

…………………………………………….

Opsioni 2 – Alan Xafira Deluxe Resort & Spa 5*

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3vPg1MS

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3uNmzKD

Cmimet Reference Per Alan Xafira Resort per 2 te rritur

 

Cifti : 960 Euro

…………………………………………….

Opsioni 3 – Eftalia Aqua Resort 5*

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/2SNnttn

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3ibc0ys

Cmimet Reference Per Eftalia Aqua Resort per 2 te rritur

Cifti : 960 Euro

…………………………………………….

Opsioni 4 – White City Resort Hotel 5*

1- Akomodimi : Dhome Standarte B Block

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/2RiR1id

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3fM9YmT

 

Cmimet Reference Per White City Resort per 2 te rritur

Cifti : 964 Euro

…………………………………………….

Opsioni 5 – Aria Resort & Spa 5*

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3idMkRH

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3pippGg

Cmimet Reference Per Aria Resort & Spa per 2 te rritur

Cifti : 1050 Euro

…………………………………………….

Opsioni 6 – Diamond Premium Resort 5*

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3idWF01

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3g9T28E

Cmimet Reference Per Diamond Premium Resort per 2 te rritur

Cifti : 1100 Euro

…………………………………………….

Opsioni 7 – Seaden Sea Planet Resort & Spa 5* 

1- Akomodimi : Dhome Ekonomike

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3poPKmo

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/34GF3lB

Cmimet Reference Per Seaden Sea Planet Resort & Spa per 2 te rritur

Cifti : 1127 Euro

…………………………………………….

Opsioni 8 – Sultan Of Dreams 5*

1- Akomodimi : Dhome Standart / Side Sea View

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3vTDugc

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3wPSvj5

Cmimet Reference Per Sultan Of Dreams per 2 te rritur

Cifti : 1173 Euro

…………………………………………….

Opsioni 9 – Bosphorus Hotel Sorgun 5*

1- Akomodimi : Dhome Standart

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3fJkkUm

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3cxtUIf

Cmimet Reference Per Bosphorus Hotel Sorgun per 2 te rritur

Cifti : 1183 Euro

…………………………………………….

 

OFERTA MBI 1200 EURO – REFERENCIALE

 

Opsioni 10 – Quattro Beach Resort & Spa 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Standart

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3vRb9qw

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3vSHsWc

 

Cmimet Reference Per Quattro Beach Resort per 2 te rritur

 

Cifti : 1281 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 11 – Mylome Luxury Resort 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Standart

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3yX2Qvt

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3gc4nFw

 

Cmimet Reference Per Mylome Luxury Resort per 2 te rritur

 

Cifti : 1367 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 12 – HaydarPasa Palace 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Ekonomike

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/2SXantq

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/34GtkDl

 

Cmimet Reference Per HaydarPasa Palace per 2 te rritur

 

Cifti : 1384 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 13 – Mukarnas Resort 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Standarte

2- Vendodhja : Alania

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3yWWKLv

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3pgE1pO

 

Cmimet Reference Per Mukarnas Resort per 2 te rritur

 

Cifti : 1505 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 14 – Royal Taj Mahal 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Superior

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/34Gu0bR

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3vMH63u

 

Cmimet Reference Per Royal Taj Mahal per 2 te rritur

 

Cifti : 1529 Euro

…………………………………………….

Opsioni 15 – Royal Seginus 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Superior

2- Vendodhja : Lara

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3gaBzND

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3z0vOKH

 

Cmimet Reference Per Royal Seginus per 2 te rritur

 

Cifti : 1623 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 16 – Granada Luxury Belek 5*

 

1- Akomodimi : Standart Room

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3uHkmAs

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3icLZij

 

Cmimet Reference Per Granada Luxury Belek per 2 te rritur

 

Cifti : 1723 Euro

…………………………………………….

Opsioni 17 – Nirvana Cosmopolitan 5*

 

1- Akomodimi : Dhome Superior

2- Vendodhja : Lara

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3fNMGx2

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/34HyOh8

 

Cmimet Reference Per Nirvana Cosmopolitan per 2 te rritur

 

Cifti : 1772 Euro

…………………………………………….

Opsioni 18 – Cornelia Deluxe Resort & Spa 5*

 

1- Akomodimi : Cornelia Garden

2- Vendodhja : Lara

3- Koncepti : De Luxe All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/34GvvXx

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3vPjZVZ

 

Cmimet Reference Per Cornelia Deluxe Resort per 2 te rritur

 

Cifti : 1890 Euro

…………………………………………….

Opsioni 19 – Royal Adam & Eve 5*

 

1- Akomodimi : Romantic Couple Design Room

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/34I3RJN

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3ifpNE0

 

Cmimet Reference Per Royal Adam & Eve per 2 te rritur

 

Cifti : 2000 Euro

 

OFERTA MBI 2000 EURO – REFERENCIALE

Opsioni 20 – Paloma Finesse 5* 

1- Akomodimi : Studio

2- Vendodhja : Side

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3wXbuYP

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/2RmriWa

Cmimet Reference Per Paloma Finesse per 2 te rritur

Cifti : 2128 Euro

…………………………………………….

Opsioni 21 – Rixos Premium Tekirova 5*

1- Akomodimi : Standart

2- Vendodhja : Kemer

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3pdVKhG

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3yShC6y

Cmimet Reference Per Rixos Premium Tekirova per 2 te rritur

Cifti : 2259 Euro

…………………………………………….

Opsioni 22 – Sueno Deluxe Belek 5*

1- Akomodimi : Dhome Ekonomike

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : Deluxe All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3z30s6y

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3uN06NU

Cmimet Reference Per Sueno Deluxe Belek per 2 te rritur

Cifti : 2263 Euro

…………………………………………….

Opsioni 23 – Titanic Deluxe Golf Belek 5*

1- Akomodimi : Standart Room

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : High Class All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3ib4tQh

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3idVuO5

Cmimet Reference Per Titanic Deluxe Golf Belek per 2 te rritur

Cifti : 2279 Euro

…………………………………………….

Opsioni 24 – Selectum Luxury Resort 5*

1- Akomodimi : Luxury Room LV

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : Ultra All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3vPoT59

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3vQmo2x

Cmimet Reference Per Selectum Luxury Resort per 2 te rritur

Cifti : 2317 Euro

…………………………………………….

Opsioni 25 – Gloria Serenity Resort 5*

1- Akomodimi : Superior

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/34KbCz6

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3ccNn0q

Cmimet Reference Per Gloria Serenity Resort per 2 te rritur

Cifti : 2983 Euro

…………………………………………….

Opsioni 26 – Calista Luxury 5*

1- Akomodimi : Superior

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : A La Carte All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3uNPBd2

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/34GMfy7

Cmimet Reference Per Calista Luxury per 2 te rritur

Cifti : 2983 Euro

…………………………………………….

Opsioni 27 – Regnum Carya Gold Resort & Spa 5*

1- Akomodimi : Jade Land View

2- Vendodhja : Belek

3- Koncepti : Luxury All Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/3fMrSpp

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/2SRmWH0

Cmimet Reference Per Regnum Carya Gold Resort per 2 te rritur

Cifti : 3977 Euro

…………………………………………….

 

Opsioni 28 – Max Royal Kemer 5*

1- Akomodimi : Suite Land View

2- Vendodhja : Kemer

3- Koncepti : MAXX Inclusive

4- Foto nga Hoteli : https://bit.ly/34NssNe

4- Vleresimet ne TripAdvisor : https://bit.ly/3g9ZL2o

Cmimet Reference Per Max Royal Kemer per 2 te rritur

Cifti : 7519 Euro

 

FACILITETET QE OFROJNE HOTELET

 

 • Restorant A La Cart
 • Qender Aerobie
 • Kondicioner
 • Aqua Park
 • Bar
 • Volejboll
 • By the Beach
 • Shigjeta
 • Lojera
 • Futboll
 • Palester
 • Tharese Flokesh
 • Pishine e Brendshme
 • Internet
 • Klub Femijesh
 • Fushe Lojera Femijesh
 • Pishine Femijesh
 • Librari
 • Minibar
 • Pool Bar
 • Restorant
 • Kasaforte
 • Satellite TV
 • Sauna
 • Spa
 • Sunbathing Terrace
 • Sunbeds
 • Swimming Pool
 • Table Tennis
 • Telephone
 • Terrace
 • Turkish Bath
 • Water Sports

FOTO NGA KLIENTET TANE

CFARE THONE KLIENTET TANE

Milena Selimi@MilenaSelimi
Read More
Sherbim perfekt, te sjellshem,te shpejt dhe shum professional. U ndjeva shume mire nga ky sherbim⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Arjani Ani@ArjaniAni
Read More
E sugjeroj kete agjensi ka cmime fantastike dhe sherbimi eshte i mrekullueshem 🙂 vazhdo keshtu jeni me te miret!!! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bledar Kola@BledarKola
Read More
Agjensia me e lire dhe me e mire me staf sh te sjellshem dhe gati te ndihmojne per cdo problem. Jua sygjeroj te gjithve. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Gerald Lulja@GeraldLulja
Read More
The prices are quite cheap and the service is very fast and precise . yet the best agency in Albania ! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Lorens Hoxha@LorensHoxha
Read More
Best Agency with very good prices to travel all around the world. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
DonaldTafilaj@DonaldTafilaj
Read More
It is a serious agency, always in readiness for any kind of assistance and support. I have found some of the most economic flights within their office. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Durim Kingji @DurimKingji
Read More
Sherbim shum cilesor dhe cmime te arsyeshme ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kledi Gjeci@KlediGjeci
Read More
Shum korrekt dhe serioz . Kenaqesi te udhetojme me ju. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evi Gribizi@EviGribizi
Read More
Une personalisht nuk kam udhetuar por kam nje feedback super per kete kompani , komunikon dhe mer pergjigje ne kohe reale.jeni me te miret.udhetoni me Hima Travel.
Thabjan Xhota@ThabjanXhota
Read More
Agjenci Serioze me staf serioz dhe te pa pertueshem ne cdo pergjigje,sqarim dhe detaj. Personalisht mbeta shum i impresionuar nga Hima Travel. Ju pergezoj.
Previous
Next

INFORMACION SPECIAL

Kujdes ! Validiteti i pashportes tuaj duhet te jete 6 muaj i vlefshem nga data e nisjes , per hyrjen ne Turqi !

Kujdes ! Check in ne hotel behet ne oren 12 :00-14:00 , Ndersa Check Out -Ne oren 12:00

KONTAKTO TANI

Na kontaktoni tek Chati me poshte ne Whatsapp

Ose ne numrin tone te telefonit : +355-069-79-15-513

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

Destinacionet me te preferuara ne TURQI