Bileta Avioni

Cmimet me te mira per fluturime, Bileta Avioni te lira vetem me Hima Travel

Bileta Autobusi

Cmimet me te mira per Udhetime Me Autobus Tokesore dhe Detare.
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

DERGONI KERKESEN TUAJ !