Bileta Avioni

Piazza Navona is one of the most famous and most visited squares in Rome. Adorned with three fountains, the most important of which is the

Bileta Avioni Per Fluturime te lira dhe te sigurta me kompani Low cost dhe te tjera, Me Hima Travel ju mund te rezervoni bileta avioni per fluturime ne gjithe destinacionet e botes duke nisur nga Italia – Gjermania – Europa, Azi dhe Amerike. Bileta Avioni Per Fluturime ne Europe i perfitoni me cmimet me te mira duke i rezervuar te pakten 45 dite para dates se udhetimit.

 

Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Bileta Avioni / Fluturime Nga Tirana ne Itali

Cmimet me poshte jane per person, ne cmim perfshihet ( Fluturimi Vetem Vajtje / bagazhet 10kg cant dore ne varesi te kompanise / Taksat Aeroportuale / Online Chekin / 

Ofertat me te mira vetem me Hima Travel

KUJDES : Opsionet e meposhtme jane te vlefshme per rezervime min 45 dite para dates se udhetimit. jo cdo date eshte ne cmim oferte. datat e festave nuk jane kurre ne oferta.

 • ➡Tiranë – Romë 39.99€
 • ➡Tiranë – Rimini 29.99€
 • ➡Tiranë -Ancona 29.99€
 • ➡Tiranë – Genoa 39.99€
 • ➡Tiranë -Pescara 24.99€
 • ➡Tiranë – Catania 29.99€
 • ➡Tiranë – Bari 29.99€
 • ➡Tiranë – Venecia 29.99€
 • ➡Tiranë – Verona 34.99€
 • ➡Tiranë – Pisa 29.99€
 • ➡Tiranë – Bergamo 39.99€
 • ➡Tiranë – Milano 34.99€
 • ➡Tiranë – Torino 39.99€
 • ➡Tiranë – Bolonja 29.99€
 • ➡Tiranë – Perugia 29.99€
 • ➡Tiranë – Forli 45.99€

Bileta Avioni / Fluturime Nga Tirana ne Gjermani

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Udhetime me Avion nga Tirana per Frankfurt, Hamburg, Keln, Berlin, Dortmund, Etj..

 • ➡Tiranë – Friedrichshafen 35€
 • ➡Tiranë – Karlsruhe/Baden-Baden 35€
 • ➡Tiranë – Hamburg 35€
 • ➡Tiranë – Keln 35€=
 • ➡Tiranë – Frankfurt Hahn 39€
 • ➡Tiranë – Berlin 39€
 • ➡Tiranë – Dortmund 39€
 • ➡Tiranë – Memmingen 45€

Bileta Avioni / Fluturime Nga Tirana ne Europe

Keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Bileta Avioni , Fluturime nga Tirana ne Europe per Destinacione si : Londer, Bruksel, Oslo, Basel, Nice, Parcelone, Paris, Viene , Athine, Stamboll

 • ➡Tiranë – Budapest 29€
 • ➡Tiranë – Londër 29€
 • ➡Tiranë – Gjeneve 35€
 • ➡Tiranë – Bruksel 39€
 • ➡Tiranë – Stockholm 39€
 • ➡Tiranë – Malmo 39€
 • ➡Tiranë – Liverpool 39€
 • ➡Tiranë – Oslo 39€
 • ➡Tiranë – Billund 39€
 • ➡Tiranë – Eindhoven 39€
 • ➡Tiranë – Basel 39€
 • ➡Tiranë – Nice 39€
 • ➡Tiranë – Barcelona 39€
 • ➡Tiranë – Madrid 45€
 • ➡Tiranë – Paris 45€
 • ➡Tiranë – Viena 45€
 • ➡Tiranë – Athinë 59€
 • ➡Tiranë – Stamboll 65€

Hima travel ofron udhetimet me te lira ne bashkepunim me kompani te ndryshme nderkombetare si – Turkish Airlines – Lufthansa – Air Serbia – Austrian Airlines etj..

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.