Previous
Next

8- Quattro Beach Resort & Spa 5* , Alania , Ultra All Inclusive

 • 14 Korrik 6 Nete
 • 1831 € Cifti

 • 2 Gusht 6 Nete
 • 2073 € Cifti

 • 6 Shtator 6 Nete
 • 1664 € Cifti
 • Fluturime ka pothuajse cdo dite.

  Per data ose hotele te tjera na kontaktoni 

Previous
Next

9- Rixos Premium Tekirova 5* Kemer , Ultra All Inclusive

Previous
Next

7- Maxx Royal Golf Resort 5* Belek , Maxx All Inclusive

Previous
Next

8- Quattro Beach Resort & Spa 5* , Alania , Ultra All Inclusive

 • 14 Korrik 6 Nete
 • 1831 € Cifti

 • 2 Gusht 6 Nete
 • 2073 € Cifti

 • 6 Shtator 6 Nete
 • 1664 € Cifti
 • Fluturime ka pothuajse cdo dite.

  Per data ose hotele te tjera na kontaktoni 

Previous
Next

9- Rixos Premium Tekirova 5* Kemer , Ultra All Inclusive

Pushime ne Bodrum 2024

Pushime ne Bodrum
Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Pushime ne Bodrum 2024 , Paketa Turistike Bodrum jane pushimet ideale edhe per cifte dhe per familjare, ne kete destinacion ju do te gjeni komoditetin e pushimeve te mirefillta , mund te perzgjidhni midis shume Resorteve ne Bodrum per Pushimet e veres 2024 Bodrum :

Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Cmimet me poshte jane per Cift 2 te rritur, ne cmim perfshihet ( Fluturimi Vajtje-Ardhje / Akomodimi ne hotel / Koncepti All Inclusiv : Mengjes – Dreke – Darke + Pije  / Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport. )

KUJDES : Opsionet e meposhtme jane te vlefshme per rezervime deri ne daten 30 maj ose mepare ne hotele te caktuara.

Previous
Next

Bodrum Holiday Resort & Spa 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,663€
 • 1 – 10 Korrik 2,028€
 • 3 – 10 Gusht 2,442€
 • 4 – 11 Shtator 2,028€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Diamond Of Bodrum 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,699€
 • 1 – 10 Korrik 2,009€
 • 3 – 10 Gusht 2,171€
 • 4 – 11 Shtator 1,687€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Blue Dreams Resort & Spa 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,806€
 • 1 – 10 Korrik 2,427€
 • 3 – 10 Gusht 2,719€
 • 4 – 11 Shtator 2,220€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Yasmin Bodrum Resort 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,935€
 • 1 – 10 Korrik 2,419€
 • 3 – 10 Gusht 2,691€
 • 4 – 11 Shtator 2,455€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Bodrum Park Resort 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,893€
 • 1 – 10 Korrik 2,685€
 • 3 – 10 Gusht 3,113€
 • 4 – 11 Shtator 2,328€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

My Ella Bodrum Resort & Spa 5 * , Bodrum , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,663€
 • 1 – 10 Korrik 2,150€
 • 3 – 10 Gusht 2,281€
 • 4 – 11 Shtator 1,871€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Duja Bodrum 5 *, Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,007€
 • 1 – 10 Korrik 2,496€
 • 3 – 10 Gusht 2,685€
 • 4 – 11 Shtator 2,078€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

La Blanche Resort & Spa 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,037€
 • 1 – 10 Korrik 2,565€
 • 3 – 10 Gusht 2,766€
 • 4 – 11 Shtator 2,368€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Hapimag Sea Garden 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,210€
 • 1 – 10 Korrik 3,178€
 • 3 – 10 Gusht 3,359€
 • 4 – 11 Shtator 2,293€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Delta By Marriot Bodrum 5 * , All Inclusive Plus

 • 8 – 15 Qershor 1,991€
 • 1 – 10 Korrik 2,429€
 • 3 – 10 Gusht 3,021€
 • 4 – 11 Shtator 2,155€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

TUI MAGIC LIFE - Adults Only 5 * , All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,244€
 • 1 – 10 Korrik 2,643€
 • 3 – 10 Gusht 2,977€
 • 4 – 11 Shtator 2,607€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Salmakis Resort & Spa 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,054€
 • 1 – 10 Korrik 2,642€
 • 3 – 10 Gusht 3,024€
 • 4 – 11 Shtator 2,473€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Selectum Colours Bodrum 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 1,975€
 • 1 – 10 Korrik 2,559€
 • 3 – 10 Gusht 2,714€
 • 4 – 11 Shtator 3,408€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Baia Bodrum 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,318€
 • 1 – 10 Korrik 3,155€
 • 3 – 10 Gusht 3,601€
 • 4 – 11 Shtator 2,937€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Kefaluka Resort 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,355€
 • 1 – 10 Korrik 3,017€
 • 3 – 10 Gusht 3,106€
 • 4 – 11 Shtator 2,489€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

La Blanch Island 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,618€
 • 1 – 10 Korrik 3,351€
 • 3 – 10 Gusht 3,900€
 • 4 – 11 Shtator 3,049€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Sianji Well-Being Resort 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,790€
 • 1 – 10 Korrik 4,354€
 • 3 – 10 Gusht 4,374€
 • 4 – 11 Shtator 3,388€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Vogue Hotel Supreme Bodrum 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 3,165€
 • 1 – 10 Korrik 4,763€
 • 3 – 10 Gusht 5,082€
 • 4 – 11 Shtator 4,016€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Xanadu Island High Class 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,931€
 • 1 – 10 Korrik 4,418€
 • 3 – 10 Gusht 4,953€
 • 4 – 11 Shtator 3,758€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Mirada Exclusive Bodrum 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 2,771€
 • 3 – 10 Korrik 3,987€
 • 3 – 10 Gusht 4,007€
 • 4 – 11 Shtator 3,424€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

The Norm Collection 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 3,708€
 • 1 – 10 Korrik 3,630€
 • 3 – 10 Gusht 4,011€
 • 4 – 11 Shtator 2,832€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Titanic Luxury Collection 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 4,121€
 • 1 – 10 Korrik 7,117€
 • 3 – 10 Gusht 8,305€
 • 4 – 11 Shtator 6,179€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Voyage Torba 5 * , Ultra All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 5,973€
 • 1 – 10 Korrik 8,282€
 • 3 – 10 Gusht 8,571€
 • 4 – 11 Shtator 5,560€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Lujo Art & Joy Hotel 5 * , Ala Carte All Inclusive

 • 8 – 15 Qershor 7,472€
 • 1 – 10 Korrik 9,715€
 • 3 – 10 Gusht 13,194€
 • 4 – 11 Shtator 8,534€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

12 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

Kur te shkojme ne Bodrum?

Kurdo.

Bodrum eshte nje nga kenaqesite e fshehura te Turqise. Nje qytet qe eshte po aq i bukur sa njerezit ne te. Moti ne Bodrum eshte i ngrohte dhe i kendshem pothuajse gjate gjithe vitit. Edhe dimri nuk eshte aq i ashper sa pjeset e tjera te Turqise. Koha ideale per te kaluar pushime ne Bodrum do te ishte ne vere, kur plazhi ne Bodrum eshte ne kohen me te mire. Sidoqofte, perveç plazhit (pasi eshte nje qytet bregdetar), Gjate Pushimeve verore ne Bodrum ju mund te beni edhe aktivitete te tjera kulturore dhe historike dhe ju mund t’i shijoni ato ne çdo kohe te vitit.

Pse te vizitojme Bodrumin ?

Bodrum eshte nder qytete me te gjalla nga te rinjte.

Dikur qyteti antik i Halikarnasit, nga epoka e vone osmane, Bodrum ishte kthyer ne nje fshat te thjeshte peshkimi, por gjithçka ndryshoi ne vitet 1940 kur u shfaq turizmi. Tani gjate veres, ky qytet gumezhit me energji ndersa turistet vijne nga e gjithe bota per te shijuar hijeshine e tij per pushime ne Bodrum . 

Bodrum ofron nje arratisje te vertete mesdhetare me gjiret e tij te shumte dhe plazhet e bukura. Ju do te jeni te lumtur per zgjedhjen tuaj ti kaloni pushimet tuaja ne kete qytet bregdetar – qofte perreth brigjeve ne ishullin e vogel me anije, apo edhe ne brendesi – ne saje te perzierjes se peisazheve piktoreske, vendeve antike dhe qyteteve te vjetra simpatike.

Ndersa qyteti i Bodrum eshte i mbushur me pika historike te keshtjellave dhe mauzoleve, ju gjithashtu trajtoheni me kenaqesi moderne. Gezoni nje skene te larmishme blerjesh duke filluar nga tregjet e fresketa dhe pazaret e zhurmshme deri ne qendrat tregtare moderne. Pasi dielli te zbrese prapa horizontit te portit, ju mund te perjetoni pervojat energjike te nates ne rrugen e bareve (Bar Street).

 

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

SHPERNDAJE ME NJE MIK/MIKESHE QE TE NDANI UDHETIMIN BASHKE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Kur te shkojme ne Bodrum?

Kurdo.

Bodrum eshte nje nga kenaqesite e fshehura te Turqise. Nje qytet qe eshte po aq i bukur sa njerezit ne te. Moti ne Bodrum eshte i ngrohte dhe i kendshem pothuajse gjate gjithe vitit. Edhe dimri nuk eshte aq i ashper sa pjeset e tjera te Turqise. Koha ideale per te kaluar pushime ne Bodrum do te ishte ne vere, kur plazhi ne Bodrum eshte ne kohen me te mire. Sidoqofte, perveç plazhit (pasi eshte nje qytet bregdetar), Gjate Pushimeve verore ne Bodrum ju mund te beni edhe aktivitete te tjera kulturore dhe historike dhe ju mund t’i shijoni ato ne çdo kohe te vitit.

Pse te vizitojme Bodrumin ?

Bodrum eshte nder qytete me te gjalla nga te rinjte.

Dikur qyteti antik i Halikarnasit, nga epoka e vone osmane, Bodrum ishte kthyer ne nje fshat te thjeshte peshkimi, por gjithçka ndryshoi ne vitet 1940 kur u shfaq turizmi. Tani gjate veres, ky qytet gumezhit me energji ndersa turistet vijne nga e gjithe bota per te shijuar hijeshine e tij per pushime ne Bodrum . 

Bodrum ofron nje arratisje te vertete mesdhetare me gjiret e tij te shumte dhe plazhet e bukura. Ju do te jeni te lumtur per zgjedhjen tuaj ti kaloni pushimet tuaja ne kete qytet bregdetar – qofte perreth brigjeve ne ishullin e vogel me anije, apo edhe ne brendesi – ne saje te perzierjes se peisazheve piktoreske, vendeve antike dhe qyteteve te vjetra simpatike.

Ndersa qyteti i Bodrum eshte i mbushur me pika historike te keshtjellave dhe mauzoleve, ju gjithashtu trajtoheni me kenaqesi moderne. Gezoni nje skene te larmishme blerjesh duke filluar nga tregjet e fresketa dhe pazaret e zhurmshme deri ne qendrat tregtare moderne. Pasi dielli te zbrese prapa horizontit te portit, ju mund te perjetoni pervojat energjike te nates ne rrugen e bareve (Bar Street).

 

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Previous
Next

7- Maxx Royal Golf Resort 5* Belek , Maxx All Inclusive

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Per informacion rreth hotelit  00355-069-70-21-101