OFERTA 2 TE RRITUR - SHARM

Pushime Ne Sharm El Sheik
Pushime ne Sharm El Sheikh Egjipt 2024 , Paketa Turistike Egjipt , Sharm el Sheikh jane pushimet ideale edhe per cifte dhe per familjare, ne kete destinacion ju do te gjeni komoditetin e pushimeve te mirefillta.
Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Cmimet me poshte jane per Cift 2 te rritur , ne cmim perfshihet ( Fluturimi Vajtje-Ardhje Nga Tirana / Akomodimi ne hotel / Koncepti All Inclusiv : Mengjes – Dreke – Darke + Pije  / Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport. )

Pasi te perzgjidhni hotelin kontaktoni me suportin tone per te konfirmuar cmimet.

Kujdes : Cmimet me poshte jane te vlefshme per rezervime deri ne 23 Shkurt

Previous
Next

Solymar Naama Bay 4* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.197,16€
 • 3 – 9 Gusht 1.238,56€
 • 7 – 13 Shtator 1.197,16€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Cyrene Island Hotel 4* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.224,76€
 • 3 – 9 Gusht 1.252,36€
 • 7 – 13 Shtator 1.197,16€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Happy Life Village 4* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.238,56€
 • 3 – 9 Gusht 1.238,56€
 • 7 – 13 Shtator 1.238,56€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Amwaj Oyoun Resort & Spa 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.252,36€
 • 3 – 9 Gusht 1.307,56€
 • 7 – 13 Shtator 1.252,36€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Regency Plaza Aqua Park & Spa Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.307,56€
 • 3 – 9 Gusht 1.335,16€
 • 7 – 13 Shtator 1.238,56€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Dreams Beach Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.417,96€
 • 3 – 9 Gusht 1.528,36€
 • 7 – 13 Shtator 1.417,96€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Charmillion Gardens Aqua Park 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.463,96€
 • 3 – 9 Gusht 1.500,76€
 • 7 – 13 Shtator 1.454,76€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Jaz Mirabel Park & Club 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.481,44€
 • 3 – 9 Gusht 1.489,31€
 • 7 – 13 Shtator 1.459,36€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Barcelo Tiran Sharm 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.489,03€
 • 3 – 9 Gusht 1.489,03€
 • 7 – 13 Shtator 1.444,18€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Jaz Belvedere 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.504,90€
 • 3 – 9 Gusht 1.542,85€
 • 7 – 13 Shtator 1.504,90€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Renaissance Golden View Beach Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.509,96€
 • 3 – 9 Gusht 1.624,96€
 • 7 – 13 Shtator 1.486,96€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

DoubleTree by Hilton Sharks Bay Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.545,61€
 • 3 – 9 Gusht 1.587,01€
 • 7 – 13 Shtator 1.587,01€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Jaz Mirabel Beach 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.556,37€
 • 3 – 9 Gusht 1.564,24€
 • 7 – 13 Shtator 1.528,36€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Jaz Fanara Resort & Residence 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.578,73€
 • 3 – 9 Gusht 1.623,58€
 • 7 – 13 Shtator 1.578,73€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Pyramisa Beach Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.684,99€
 • 3 – 9 Gusht 1.778,83€
 • 7 – 13 Shtator 1.684,99€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Pickalbatros Laguna Vista Aqua Park 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.685,96€
 • 3 – 9 Gusht 2.022,40€
 • 7 – 13 Shtator 1.967,20€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Grand Rotana Resort & Spa 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.693,96€
 • 3 – 9 Gusht 1.856,80€
 • 7 – 13 Shtator 1.801,60€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Pickalbatros Royal Moderna Aqua Park 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.696,72€
 • 3 – 9 Gusht 1.978,24€
 • 7 – 13 Shtator 1.912,00€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

SUNRISE Arabian Beach Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 2.435,71€
 • 3 – 9 Gusht 2.539,21€
 • 7 – 13 Shtator 2.435,71€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Pickalbatros Palace Sharm Aqua Park 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.753,02€
 • 3 – 9 Gusht 1.978,24€
 • 7 – 13 Shtator 1.912,00€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Cleopatra Luxury Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.776,76€
 • 3 – 9 Gusht 1.790,56€
 • 7 – 13 Shtator 1.735,36€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Reef Oasis Beach Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.820,46€
 • 3 – 9 Gusht 1.900,96€
 • 7 – 13 Shtator 1.762,96€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Monte Carlo Resort 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.831,96€
 • 3 – 9 Gusht 1.969,96€
 • 7 – 13 Shtator 1.831,96€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Stella Di Mare Beach Hotel & Spa 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 1.951,33€
 • 3 – 9 Gusht 2.106,58€
 • 7 – 13 Shtator 1.945,12€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Steigenberger Alcazar 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 2.278,39€
 • 3 – 9 Gusht 2.296,33€
 • 7 – 13 Shtator 2.278,39€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Rixos Premium Seagate 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 2.419,84€
 • 3 – 9 Gusht 2.419,84€
 • 7 – 13 Shtator 2.254,24€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Previous
Next

Meraki Resort Sharm (+16) 5* , Sharm El Sheikh

 • 6 – 12 Korrik 2.726,20€
 • 3 – 9 Gusht 2.726,20€
 • 7 – 13 Shtator 2.581,30€

Fluturime ka pothuajse cdo dite 

Cmimet jane per 7 Nete 8 Dite

Kontakto tani ne WhatsApp

Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Pushime ne Sharm El Sheikh Egjipt 2024

Pushimet ne Sharm El Sheikh Gjeni Cmimet me te mira me Hima Travel.

Per Informacion Kontakto ketu – > 00355-069-70-21-103

Tashme nje opsion I mire per te gjithe ju qe zgjidhni  te pushoni ne Sharm El Sheik

 

Oferta Paketa Pushime ne Sharm El Sheikh Te Lira Ekonomike Cift & Familjare

 1. PARROTEL BEACH RESORT 5* Sharm El Sheikh – 
 2. BARCELO TIRAN SHARM HOTEL 5* Sharm El Sheikh 
 3. CLEOPATRA LUXURY RESORT 5* Sharm El Sheikh 

Pushime Ne Hotele Standarte me te Shitura ne Sharm el Sheikh

 1. MONTE CARLO HOTEL 5*
 2. Rixos Seagate 5*
 3. SUNRISE ARABIAN BEACH RESORT 5*

Hotele Luksoze ne Sharm El Sheikh – Resorte All Inclusive

 
 1. SUNRISE MONTEMARE RESORT
 2. RIXOS SHARM EL SHEIKH
 3. RIXOS PREMIUM SEA GATE

Ne nje periudhe te veshtire gjithmone terapia me e mire eshte udhetimi dhe per me teper pushimet e relaksit ku mund te shijoni rrrezet e diellit nen sherbim all inclusive.

Hotelet ne Sharm Egjipt vijne ne strukture paksa te vecante ndryshe nga resortet ne Turqi qe ju mund te jeni mesuar pasi shumica e tyre kane disa specifika te vecanta :

 • Shtrihen ne nje siperfaqe goxha te gjere dhe jane ne ndare ne disa struktura te ndryshme qe jane jane si tip viletash 2-3 kateshe ku jane te pozicinuar dhe dhomat e hotelit .
 • Ne godinen qendrore ndodhet resoranti kryesor qe serviren vaktet bufe  ku ju mund te perzgjidhni ushqimin qe deshironi, Por pa harruar dhe restorantet  a la carte qe sherbejne gatime te ndryshme si Italine, Meksikane , kuzhine vendase , Kuzhine aziatike etj. Rezervimi ne keto restorante vjen me pagese extra. 
 • Zona e plazhit ne resortet e Sharm El Sheikh ka nje ndarje se ku mund te laheni dhe ku jo ! Kjo vlen per shumicen e resorteve si Rixos Seagate , Rixos Sharm el Sheikh ku ato zonen e bregut te detit e kan shume te dendur nga koralet dhe nuk mund te perdoret per notim sepse mund te demtoni zonen e mbrojtur Koralore, Keshtu qe pothuajse te gjithe hotelet ne Sharm kan ndertuar nje Platforme e cila eshte e gjate deri ne 150 metra + nga bregu qe ju con tek zona qe mund te laheni dhe te shijoni magjine e detit te kuq, i cili eshte i pasur me nje larmishmeri speciesh nenujore.

Ne Sharm El Sheik pervec se mund  te shijoni pushimet ne resort ju mund te beni dhe ture te ndryshme :

1 – Scuba Diving 

Ras Mohammed Scuba Diving sharm el sheikh
Ras Mohammed Scuba Diving sharm el sheikh

Te kaloni nje pjese te mire te dites ne Mohamed – Parku Kombëtar Ras Mohammed ofron disa nga zhytjet më të mira në detin e Kuq dhe në Egjipt.
Vendet e zhytjes në Ras Mohammed janë të vendosura në majën Jugore të Gadishullit Sinai rreth 12 km nga Sharm El Sheikh duke e bërë atë një vend shumë të njohur për zhytje për udhëtime ditore.

Cmimi 29 Euro /Personi . 

2 – Xhiro me Motorra ne Shkretetire

safari tours in sharm el sheikh
safari tours in sharm el sheikh

Zgjidhni  një udhëtim në lindje të diellit ose në perëndim të diellit) dhe do të merreni në ekperinece unike ne shkretëtirë dhe pas një seance të shkurtër stërvitje për t’u mësuar me motorrin me pas do të kënaqeni duke negociuar me dunat dhe luginat qe do te hasni gjate xhiros ne shkretetire  . Kjo është një mënyrë ngazëllyese për të parë një vështrim më të afërt të peizazhit të jashtëzakonshëm të shkretëtirës dhe nuk keni nevojë për ndonjë përvojë të mëparshme të hipjes ne motor me pare . 

Cmimi -30 Euro /Personi. 

3 – Varkë Qelqi Shikoni Bukurine Nenujore.

Varke Qelqi per te pare bukurine nen ujore
Varke Qelqi per te pare bukurine nen ujore

Një udhëtim interesant me varkë në fund të xhamit në Sharm el Sheikh për një pamje të shumë shkëmbinjve të ndryshëm, koraleve dhe peshqve me ngjyra që banojnë në këtë ujë të bukur.Ju do të merreni nga hoteli juaj dhe do të Shkoni në plazhin ku ndodhen varkat, i cili zgjat afërsisht 20 minuta. Udhëtimi në anije zgjat rreth 1 orë, gjysma e tij do të jetë në nivelin e parë të anijes për të parë shkëmbinj nënujorë, koralet dhe peshqit me ngjyra. Pastaj do të ngjiteni lart për t’u çlodhur dhe për të pirë pije freskuese falas.Ka shumë mundësi fotografish, kështu që sigurohuni që të mos harroni kamerën tuaj. Ky udhëtim është i përshtatshëm për të gjithë familjen për të shijuar një udhëtim me varkë për një orë në plazhin e Gjirit Naama me pamjet më të mira të peizazheve të Detit të Kuq, hoteleve dhe maleve.

Cmimi -45 Euro /Personi 

4 – Darkë Cruise Fantasia

Cruise Fantasia
Cruise Fantasia
Turi i 5 – 3 Pishinat ne Dahab – Dahab është i famshëm për zhytje, megjithatë ofron edhe snorkeling spektakolar.

Përjetoni një nga vendet më të mira të Dahab në një udhëtim në Tre Pishinat e cekëta me lumturi.Shikoni valëvitjen e peshqve të ndritshëm midis rërës prej ari të bardhë dhe koraleve te shkëlqyera pa luftuar për hapësirë me ekuipazhin e skuba.Zgjidhni nëse do të hipni në një deve atje dhe të merrni makinën përsëri – udhëtimi me deve zgjat rreth një orë – ose të udhëtoni me makinë në të dyja rrugët.

Cmimi -50 Euro /Personi

6 – Shfaqja e Delfineve

Shfaqja e Delfinit në Anglisht
Shfaqja e Delfinit në Anglisht

Ky ekskursion tregon delfinët, të cilët janë kafshë të bukura dhe të zgjuara. Në këtë shfaqje me ndihmën e mbajtësve të talentuar delfinët kryejnë hile, kërcejnë, këndojnë dhe madje pikturojnë! Isshtë i përshtatshëm për të gjithë familjen dhe do të mbajë të mahnitur edhe fëmijët më të vegjël.

Cmimi 50 Euro /Personi 

Shikoni dhe ofertat e tjera per Paketa Turistike

SHPERNDAJE ME NJE MIK/MIKESHE QE TE NDANI UDHETIMIN BASHKE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email

whatasap ose call 🙂