Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

Cfare duhet te dini para udhetimit ne Turqi & Egjipt

1 – KUJDES: Verifikoni Pasaporten tuaj e cila per te qene e vlefshme per te udhetuar drejt Turqise dhe Egjiptit duhet te kete vlefshmeri 6 muaj nga data e kthimit.

2- Nese Deshironi kundrejt pageses Ekstra mund te prenotoni VIP Transfer nga Aeroporti ne Hotel qe te mos ndaleni ne disa hotele te ndryshme per te zbritur pasagjeret e tjere ne autobuz.

3- Chek-in / Dhoma ne Hotel merret pas ores 14.00, Nese deshironi qe te merrni dhomen qe ne mengjes duhet te prenotoni nje dite me shume qe dhoma juaj te jete gati qe ne mengjes.

4- Chek-out / Dhoma ne hotel dorezohet ne oren 10, Nese deshironi qe dhomen ta dorezoni me vone kete mund ta beni duke prenotuar nje nate me shume, Ose te kerkoni Late Checkout tek recepsioni kundrejt pagese ekstra qe ata mund tju kerkojne ne rast se do kene disponibilitet dhe jua lejojne dicka te tille.