Krishtlindje dhe Viti i ri 2022 - 2023

Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Krishtlindje 2022

Guide me Avion

KUJDES : ofertat e meposhtme vlejne vetem per sot!..

KUJDES : Pasi te perzgjidhni Destinacionin kontaktoni me suportin tone per te konfirmuar vendet.

 

1 – ► Krishtlindjet ne Stamboll , 329 € /P
 
 • Nisja 23 Dhjetor / 3 Dite Qendrim
 • Hotel 4* + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
2 – ► Krishtlindjet ne Rome , 359 € /P
 
 • Nisja 23 Dhjetor / 3 Dite Qendrim
 • Hotel 4* + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
3 – ► Krishtlindjet ne Budapest, 299 € /P
 
 • Nisja 25 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel 3* + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
4 – ► Krishtlindjet ne Catania & Palermo, 299 € /P
 
 • Nisja 24 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel 3* + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
5 – ► Krishtlindjet ne Madrid , 419 € /P
 
 • Nisja 23 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.

Guide me Avion

Viti i ri 2023

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

1 – ► Viti i ri ne Stamboll , 349 € /P
 
 • Nisja 29, 30 ose 31 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • Opsionale : Darka e vitit te ri, kontaktoni per info.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
2 – ► Viti i ri ne Amsterdam, 399 € /P
 
 • Nisja 29 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
3 – ► Viti i ri ne Budapest & Prage , 399 € /P
 
 • Nisja 28 Dhjetor / 5 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
4 – ► Viti i ri ne Cote D’azur, Nice , Monte Carlo , France , 399 € /P
 
 • Nisja 28 Dhjetor / 5 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
5 – ► Viti i ri ne Madrid , 499 € /P
 
 • Nisja 30 Dhjetor / 5 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
6 – ► Viti i ri ne Rome, Rimini , Firenze, 499 € /P
 
 • Nisja 29 Dhjetor / 5 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
7 – ► Viti i ri ne Viene , 499 € /P
 
 • Nisja 30 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
8 – ► Viti i ri ne Barcelone , 499 € /P
 
 • Nisja 30 Dhjetor / 4 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
9 – ► Viti i ri ne Paris – Bruksel – Mont St Michel  , 549 € /P
 
 • Nisja 29 Dhjetor / 6 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
10 – ► Viti i ri ne Dubai – Abu Dhabi Hotel 3 & 4*, 799 € /P
 
 • Nisja 26 Dhjetor / 8 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
11 – ► Viti i ri ne Dubai – Abu Dhabi Hotel 5*, 889 € /P
 
 • Nisja 28 Dhjetor / 6 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
11 – ► Viti i ri Krociere ne Dubai – Abu Dhabi Hotel 5*, 1199 € /P
 
 • Nisja 28 Dhjetor / 8 Dite Qendrim
 • Hotel + Mengjeset
 • Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • Shëtitjet me Autobus në Dubai dhe Abu Dhabi. 
 • Akomodim 4 net në Kroçieren MSC Opera.
 • Mëngjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere.
 • Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere.
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
 

Keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.