• Agjensi Udhetimi Hima Travel po të kërkon ty! 
 • Pozicion Vakant ne Tirane & Durres

Ndërsa forcojmë pozicionin tonë në treg patjetër që na duhesh edhe ti për tu bërë pjesë e skuadrës tonë në ofrimin e shërbimeve Turistike.

Ne jemi në kërkim të personave të motivuar dhe të apasionuar pas turizmit dhe shitjeve për tu bashkuar me ne në pozicionin : Agjent/e Udhetimi

Dërgoni CV tuaj para datë30.10.2022

1 – Cfarë do të përfitoni duke punuar tek Hima Travel ?

 • 1- Ambjent mikepritës dhe dinamik ku keni mundësi dhe hapsirë për tu rritur profesionalisht.
 • 2- Në kompaninë tonë ju ose mund të eksploroni një hartë plot me rrugë emocionuese ose të krijoni një rrugë krejtësisht të re për veten tuaj. 
 • 3- Ne u besojmë njerëzve përgjegjësi që në fillim të karrierës së tyre dhe i mbështesim ata për tu rritur profesionalisht.

Ne e dimë gjithashtu se beteja fitohet më së miri së bashku. Ne besojmë se fuqia e ekipit tonë bazohet në mënyrë eksponenciale mbi arritjet e individëve tanë.

2- Puna qe ben nje Agjent/e Udhetimi :

 • 1- I ofroni klientëve opsionet më të mira të udhetimit sipas kërkesës së tyre në zyrë, nëpërmjet telefonit dhe rrjeteve sociale.
 • 2- Agjenti/a arrin të realizoje shërbimin në kohë për klientin duke ndjekur axhendën me korrektësi.
 • 3- Planifikon ofertat javore për rrjetet sociale në bazë të trendit të produktit dhe sezonit.
 • 4- Studion tregun dhe sygjeron përmirësime të kompanisë.
 • 5- Qëndrim pozitiv me stafin e brëndshëm, klientët dhe partnerët e biznesit.
 • 6- Ndjek me korrektësi protokollet e vendosura nga Kompania per detyrën e tij.

3- Profili Preferuar 

Kujdes: * do të thotë të domosdoshme.

 •  *Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi.
 •  *Aftësi të mira përdorimi web dhe tastierë me shkrim të shpejtë.
 •  *Të dijë të paktën një gjuhë të huaj.
 • *Të keni mbaruar shkollën e lartë Bachelor ose Master.
 •  *Të kenë njohuri në përdorimin e Microsoft Excel & Word.
 •  Përvoja të mëparshme në shitje ose agjensi udhetimi, por jo e domosdoshme sepse ne besojmë tek aftësia jonë trajnuese.

4- Trajnimi për Agjentet pa eksperiencë në fushën e Agjensise se udhetimit.

Trajnimi zgjat 15 ditë në menyrë intensive 4 orë në ditë 4 ditët e para dhe 8 orë në vijim.

 1. Tajnoheni për Kompanitë Ajrore Si Wizzair , Air Albania etj.
 2. Plotësim Check-in.
 3. Siguracionet e Shëndetit.
 4. Përdorim Sistemi i brendshem.
 5. Hartim i Ofertave në Rrjete Sociale.
 6. Shërbimin e klientit.

5- Cfarë ju duhet për të aplikuar.

 • * Cv Juaj
 • * Diploma / Listë Notash
 • * Certifikatë e gjuhës së huaj

6- Paga

Paga 50,000 + Bonuse dhe rritje cdo vit, Nese keni eksperience ne Agjensi Udhetimi mund te diskutojme.

/ Welcome Home

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Dërgoni cv tuaj : hima.julian91@gmail.com

Për info Whatsap vetëm. : 069-61-37-736

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

Kontakt

Rr.Myslym Shyri, Kryeqzimi me Muhamet Gjolleshen

069 70 21 103

kontakt@himatravel.com

Sherbimet

Rreth Nesh

Politiakt e Privatesise

Kontrata Me Klientin