Day: November 20, 2020

Kontrata me klientin

Kontrata e paketave te udhetimit   1.KUPTIMI “PAKETE TURISTIKE” DHE TE DREJTAT E SHITJES SE TYRE   1. Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës

Politikat e Privatesise

Politikat e Privatesise Hima Travel & Tours, ju informon se, me qëllim për t’ju ofruar një shërbim sa më të mirë dhe përgjigje të shpejtë

Kontakt

Rr.Myslym Shyri, Kryeqzimi me Muhamet Gjolleshen

069 70 21 103

kontakt@himatravel.com

Sherbimet

Rreth Nesh

Politiakt e Privatesise

Kontrata Me Klientin