Kush Eshte Hima Travel?

Hima Travel & Tours është një nga agjensitë kryesore në Shqiperi, duke ofruar shërbime gjithëpërfshirëse për grupe dhe individë.

Hima u krijua për herë të parë në vitin 2011.

E vendosur në Tiranë, zyrat tona janë të hapura nga ora 8:00 deri në 21:00 të darkes 6 ditë në javë; të dielën jemi hapur nga ora 09:00 deri në 17:00 ju mund t’i telefononi lirisht agjentët tanë 13/7 për kërkesa urgjente ose emergjenca.

Departamentet tona të specializuara ofrojnë një shumëllojshmëri shërbimesh. Çdo departament punon në mënyrë të pavarur për të ofruar shërbimin më të mirë për klientët tanë, duke synuar miqësinë e tyre dhe një marrëdhënie të gjatë të qëndrueshme.

Të gjitha shërbimet dhe departamentet janë të vendosura në zyrën tonë në Tirane, duke filluar me Departamentin e Menaxhimit dhe Administratës, Departamentin Operacional, Departamentin e Rezervimit, Zhvillimin e Produkteve, Sales & Marketing, Departamentet Hyrëse, Dalje dhe Ticketing, duke na dhënë një avantazh konkurrues duke qenë të gjithë nën një çati.

A Deshironi cmimet me te mira per Biletat apo Hotelin qe deshironi te prenotoni ? E Ne fakt kush nuk do donte !

Per me shume Info na Shkruaj tek chatin me poshte :

Ose na kontaktoni ne numrin tone te telefonit :

Tiranë.Cel : +355 69 70 21 103

Nje listim i sherbimeve tona primare.

1- Pushime ne Turqi All Inclusive

Hima travel Ofron Paketa per pushime ne turqi si dhe Paketa Turistike All Inclusive Antalia me cmimet me te mira ne treg.

Mbi 3000 Kliente cdo vit gjate sezonit turistik zgjedhin te pushojne ne Antalia me Hima Travel.

Pusho ne Antalia me Hima Travel.

– Paketa turistike individuale – Paketa turistike All Inclusiv – Rezervim Hoteli – Bileta Avioni – Bileta Trageti – Bileta Autobusi Itali -Siguracion per shendetin.

Si mund t’ju sjellim dobi?

Shërbimet tona bazohen në 3 pika kryesore:

Përvoja:

Një reputacion i shkëlqyeshëm për shërbimet personale, cilësinë dhe vlerën përmes hulumtimeve të gjera dhe një bazë të dhënash gjithëpërfshirëse e mbështetur nga shtatë vite eksperiencë në industrinë e udhëtimit.

Agjentët tanë udhëtojnë në vendet ku ata shesin në baza të rregullta. Ata inspektojnë hotelet më të reja së bashku me hotelet e vjetra që kanë pësuar rinovim.

Ne mendojmë se ky është një aspekt jashtëzakonisht i rëndësishëm për të qenë një konsulent udhëtimi mbi mesataren. Kjo është ajo që na mundëson të sugjerojmë hotele që përputhen me nevojat e klientit tonë dhe personaliteteve.

Shërbimi:

Konsultimi profesional per te orientuar klientin, duke siguruar udhëtim pa probleme. Qasje kreative por e vazhdueshme për të kërkuar për te rejat më të përshtatshme të udhëtimit dhe për të identifikuar vlerën më të mirë të mundshme. Konsulentët tanë të udhëtimit janë miqësor, profesional dhe me përvojë në akomodimin e udhëtarit të hershem dhe atyre të rinj në botën e udhëtimit.

Ne krenohemi me kënaqësinë e klientit. Një përqindje e madhe e rezervimeve tona janë nga klientë të përsëritur, ndërkohë që një pjesë e madhe e biznesit tonë të ri është nga rekomandimet e fjalëve me gojë.

Vlera:

Duke “Ditur Si” dhe si agjent shitjesh për pothuajse të gjitha linjat ajrore ndërkombëtare në Shqiperi, ne nuk ofrojmë vetëm çmime konkurruese për klientët tanë, por ne jemi gjithashtu në gjendje të kalojmë çmime shumë konkurruese dhe një mundësi maksimale për zgjedhje dhe fleksibilitet.

Këto tre pika janë të përfaqësuara në logon tonë, Krahu i para në të majtë është Përfaqësimi më i thellë që ne besojmë se është baza jonë, Rrethi blu në qendër përfaqëson Shërbimin, pasi ne besojmë se është qendra dhe thelbi i biznesit tonë , Krahu në të djathtë është Vlera, keto tre pika janë në krye të rrethit tonë që përfaqësojne kompaninë.

Çfarë mund të bëjmë?

Shërbimet tona përfshijnë çdo gjë që lidhet me turizmin, si:

Rezervimet Ndërkombëtare të Linjave Ajrore dhe Ticketing

Rezervimi i hotelit në mbarë botën

Gjatë gjithë vitit ofrojme paketa me guide , si dhe paketa individuale.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email