Aplikim viza angleze 2023
Aplikim per Viza Angleze 2024

Cfar dokumenta duhen per vize Angleze 2024 ?

 
Aplikimi për vizë Angleze, është gjëja e parë që duhet të bëni nëse po planifikoni një udhëtim në Angli. 
 
Procesi i plotesimit te dokumentave per Aplikim vize Angleze mund të jetë konfuz, por mos u shqetësoni – ne jemi këtu për t’ju ndihmuar ta bëjmë atë sa më të lehtë. 
 

Këtu është një listë e dokumenteve që ju duhet të siguroni për të aplikuar për një vizë Angleze : 

Ose nëse dëshironi të kontaktoni direkte me stafin tonë ekspert keni numrin tonë më poshtë.

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-51-61-381

Lista me Dokumente te nevojshme per Aplikim per Vize Angleze 

Kujdes : Keto jane thjesht per informacion paraprak. Ne Baze te situates se cdo personi mund te ndryshojne.

Një pasaportë e vlefshme shqiptare: Dokumenti më i rëndësishëm për aplikimin tuaj për vizë Angleze

Ky është dokumenti më i rëndësishëm që ju nevojitet për aplikimin tuaj për vizë Angleze.
 
Sigurohuni që pasaporta juaj të jetë e vlefshme për të paktën 6 muaj pas udhëtimit tuaj të planifikuar në Angli.

Një fotografi e fundit me madhësi të pasaportës: Plotësimi i kërkesave për fotografinë për vizë Angleze.

Do t’ju duhet të siguroni një fotografi tuaj të fundit me madhësinë e pasaportës me aplikimin tuaj për vizë Angleze. Sigurohuni që fotografia të plotësojë kërkesat e fotografisë për vizë në Angli.
 

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-51-61-381

Plotësim i formularit të aplikimit për vizë Angleze:

Ju mund ta gjeni formularin e aplikimit për vizë në internet në faqen e internetit të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar. Ne do Sigurohemi që ta plotësoni formularin me saktësi dhe plotësisht – çdo gabim mund të vonojë aplikimin tuaj.

Dëshmi për statusin tuaj martesor, statusin tuaj të punësimit ose arsimimit si & Itinerairin e udhetimit:

Nëse jeni i martuar ose keni një partner, do t’ju duhet të siguroni prova të martesës tuaj me të. Kjo mund të përfshijë një certifikatë martese.
 
Nëse jeni i punësuar ose studioni, do t’ju duhet të siguroni prova të statusit tuaj. Kjo mund të përfshijë një letër nga punëdhënësi juaj ose një letër nga shkolla ose universiteti juaj.
 
Ju duhet të tregoni se keni para të mjaftueshme për të mbuluar shpenzimet e udhëtimit dhe të jetesës gjatë kohës që jeni në Angli. Kjo mund të përfshijë Statement bankare ose dëshmi të sponsorizimit nga dikush në Angli.
 
Përsa i përket itinerarit të udhëtimit do t’ju duhet të jepni detaje për planet tuaja të udhëtimit, duke përfshirë fluturimet, akomodimin dhe çdo aktivitet që keni planifikuar. Ne do sigurohemi që të keni konfirmuar rezervime për të gjitha këto.
 

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-51-61-381

Tarifa e aplikimit për vizë Angleze

Mund të duket si një procedurë e frikshme, por me dokumentet e duhura dhe pak përgatitje, është plotësisht e realizueshme.

 

Vetëm sigurohuni që të keni të gjitha dokumentet e nevojshme dhe të plotësoni me saktësi aplikimin tuaj dhe do të jeni në rrugën tuaj për në Angli në një kohë të shkurtër.

Tarifa standarde e aplikimit për vizë është 140 euro. Kjo tarifë është e pakthyeshme, pavarësisht nëse aplikimi juaj per vize në angli është miratuar apo jo.
 
 
Tarifa e kontaktit TLS: Tarifa e kontaktit TLS është 92 euro. Kjo tarifë është për përdorimin e shërbimit të kontaktit TLS, i cili ofron ndihmë me aplikimin tuaj për vizë.
 
 
Tarifa e procedurave të shpejtimit , Kjo procedurë nuk është e detyrueshme: Nëse keni nevojë që aplikimi juaj për vizë të përpunohet më shpejt se koha standarde e përpunimit, ju mund të zgjidhni të paguani një tarifë për procedurat e shpejtësisë. 
 
Kostoja e kësaj tarife varion nga 300 deri në 800 euro shtese, në varësi të shpejtësisë së përpunimit që ju zgjidhni.

Tarifa e sherbimit nga Agjensia

Nëse zgjidhni që një nga agjentët tanë ekspert te ju asistojë në aplikimin per vizën tuaj atëhere ka një kosto prej 100 Euro.
 
Agjenti jone do të ju asistojë për:
 
1- Plotësimin e Formularëve Elektronik.
2- Të bëjë te gjitha pagesat online për ju.
3- Të Kontrolloje dokumentat që ju duhen.
4- Të Lëri takimin tek qëndra e Aplikimit për Intervistën e Vizës.
5- Të ndjeki procedurat e marrjes së vizës.

Kujdes : Agjensia Hima Travel Nuk eshte pergjegjes per Aprovimin apo jo te vizes nga Shteti Anglez.

Agjensia Hima Travel me agjentët e saj me eksperiencë disa vjecare në Aplikim për viza në Angli merr përsiper të ju suportojë në plotësimin e formularëve si dhe asistencë në përgatitje të dokumenteve të nevojshme sipas rastit tuaj.
 

DESHIRONI TE APLIKONI ?  00355-069-51-61-381

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.