• Agjensi Udhetimi Hima Travel po të kërkon ty! 
 • Pozicion Vakant Ekonomiste ne Tirane

Dërgoni CV tuaj para datë10.01.2023 

Kujdes :: Specifikoni qe aplikoni per Ekonomist.

1- Detyrat e kerkuara :

 • 1 – Rakordim Llogari Bankare
 • 2 – Rakordim Llogari – Arke
 • 3 – Rakordim Llogari – Furnitore , Kliente
 • 4 – Nxjerrje e raporteve te Debitoreve / Kreditoreve
 • 5 – Hedhja e te dhenat te Shpenzimeve ne sistem 
 • 6 – Konfirmon faturat e fiskalizuara dhe ben depozita ne banke “Te ardhura ditore”.
 • 7 – Bashkepunon me Kontabilistin per mbylljen mujore dhe vjetore.
 • 8 – Nxjerr Raport / te Ardhura – Shpenzime Mujore.
 • 9 – Raportet mujore
 • etj..

3- Profili Preferuar 

Kujdes: * do të thotë të domosdoshme.

 •  *Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi.
 •  *Aftësi të mira përdorimi tastierë min 32 Fjale ne minut.
 •  *Të dijë të paktën një gjuhë të huaj.
 • *Ekseperience te meparshme
 •  *Të kenë njohuri në përdorimin e Microsoft Excel & Word.
 •  *Te kete pasur eksperienca te meparshme me sisteme financiare si financa 5 ose Bilanc, alpha etj..

4- Cfarë ju duhet për të aplikuar.

 • * Cv Juaj

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

Dërgoni cv tuaj : hima.julian91@gmail.com

Për info Whatsap vetëm. : 069-61-37-736

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.