Bileta Avioni Nga Prishtina

oferta nga prishtina

Bileta Avioni nga Prishtina

FLUTURIME ME NISJE NGA PRISHTINA

Shikoni dhe ofertat tona me nisje nga Tirana

Prishtine – Basel 34€

Prishtine – Berlin 38€

Prishtine – Geneva 39€

Prishtine – Bruksel 89€

Prishtine – Basel Mulhhouse 99€

Prishtine – Dusseldorf 109€

Prishtine – Frankfuert 159€

Prishtine – Geneva 109€

Prishtine – Hamburg 139€

Prishtine – Hannover 139€

Prishtine – Stuttgart 109€

Prishtine – Munchen 109€

Prishtine – Verona 129€

Prishtine – Zurich 119€

Per data te tjera per nisje nga Prishtina ne Berlin per Bileta Udhetimi te lira si dhe fluturime me avion te ndryshme mund te na kontaktoni me poshte ne Nr e telefonit ose nepermjet chatit ne te djathte ne fund te faqes

Kujdes! : Keto oferta jane momentale dhe te vlefshme deri ne 48 ore nga data e postimit. me tej nuk konsiderohen si bileta avioni me oferte te vlefshme por si cmime referenciale per te marre informacion te metejshem na kontaktoni me poshte ne Nr e telefonit ose nepermjet chatit ne te djathte ne fund te faqes.

Biletat e Avionit me siper jane cmime referenciale dhe vetem vajtje, Sygjerojme qe per te perfituar keto cmime te rezervoni minimalisht 4 java para nisjes se udhetimit.

Na kontakoni për rezervime: Merrni Pergjigje brenda 5 minutash per itinerarin qe kerkoni

Tiranë.Cel : +355 69 47 67 427

Email : Kontakt@himatravel.com

Instagram: Hima_travel

Facebook : Hima Travel Facebook

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.