Ture me Guide Shen Valentini

Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Shen Valentini 2023

Guide me Autobus

KUJDES : ofertat e meposhtme vlejne vetem per sot!..

KUJDES : Pasi te perzgjidhni Destinacionin kontaktoni me suportin tone per te konfirmuar vendet.

 

1 – ► Voskopoje, Permet , 69 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt/ 3 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi me Autobus 
 • – Fjetje në Hotel 1 natë në Voskopojë dhe 1 natë në Përmet
 • – Mëngjese në Hotele
 • – Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
2 – ► Stamboll , 89 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
 • -Akomodimi 2  net në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
 • -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
 • -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
 • -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
3 – ► Selanik , Meteora , 89 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt / 3 Dite Qendrim
 • -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
 • -Akomodimi në hotel
 • -Mëngjes në Hotel.
 • -Shëtitjet me autobus (sipas programit)
 • -Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
4 – ► Selanik & Stamboll, 109 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
 • -Akomodimi 3 net në hotel në qendër të pjesës Evropiane të Stambollit
 • -Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
 • -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
 • -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
5 – ► Dubrovnik , 119 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt / 3 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje – ardhje dhe shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel 4* per 2 netë qëndrimi.
 • – Mëngjes dhe darkë për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
6 – ► Stamboll – Selanik & Sofje , 149 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 5 Dite Qendrim
 • -Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus,
 • -Akomodimi në hotel me 3 yje në Stamboll, Sofje dhe Selanik,
 • -Mëngjezet për të gjithë ditët e qëndrimit.
 • -Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
 • -Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.

Guide me Avion

Shen Valentin 2023

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

 
1 – Budapest , 299 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • – Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel me 3 yje.
 • – Mëngjeset sipas programit
 • – Shoqërues Shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
2 – ► Catania & Palermo, 299 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • – Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel.
 • – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
3 – ► Rome & Firenze , 359 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • – Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel.
 • – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
4 – ► Barcelone , 369 € /P
 
 • Nisja 12 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje-ardhje me avion Tiranë – Barcelonë – Tiranë.
 • – Transfertat dhe Shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel.
 • – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
5 – ► Paris , 419 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 4 Dite Qendrim
 • – Udhëtimi vajtje-ardhje me avion
 • – Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
 • – Akomodim në hotel për 3 netë qëndrimi.
 • – Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
 • – Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
6 – ► Abu Dhabi & Dubai , 469 € /P
 
 • Nisja 11 Shkurt / 5 Dite Qendrim
 • – Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
 • – Transfertat nga Aeroporti në Hotel dhe anasjelltas
 • – Akomodimi në Hotel në Abu Dhabi dhe Dubai.
 • – Mëngjeset në Hotel.
 • – Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
 • – Shoqërues në shqip gjatë gjithë udhëtimit.
 • – Guida vendase në disa Shëtitje.
 • – Vetëm 1 çantë shpine.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
7 – ► Plazh ne Pattaya – Tur ne Dubai, 1599 € /P
 
 • Nisja 10 Shkurt / 8 Dite Qendrim
 • – Bileta e Avionit Vajtje – Ardhje.
 • – Transfertat nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Pattaya dhe anasjelltas
 • – Akomodimi në Hotel në Dubai dhe Pattaya me Mëngjeset në Hotel.
 • – Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
 • – Shoqërues në shqip në Dubai.
 • – Guida vendase në disa Shëtitje.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.
8 – ► Plazh ne Phuket & Tur ne Dubai , 1699 € /P

 • Nisja 12 Shkurt / 8 Dite Qendrim
 • – Transfertat nga Aeroporti në Hotel në Dubai dhe në Phuket dhe anasjelltas
 • – Akomodimi në Hotel në Dubai dhe Phuket me Mëngjeset në Hotel.
 • – Shëtitjet me Autobus sipas Programit.
 • – Shoqërues në shqip në Dubai.
 • – Guida vendase në disa Shëtitje.
 • KUJDES : Per itinerarin kontaktoni tek chati me poshte ose ne nr e tel.1

Keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.