Category: Udhetime Turistike Me Guide Me Autobus

Udhetim ne Stamboll Blue Mosque

Udhetim ne Stamboll 2 Nete 59€

UDHETIME NE STAMBOLL : Udhetimi Kushton 59 Euro Personi ne dhome dyshe. Qe te perfitoni kete cmim duhet te rezervoni per 2 persona ne dhome cift. Nese deshironi te udhetoni vetem nje tarife extra mund te shtohet sepse zini nje dhome dyshe.
Nisje per Kete Udhetim behet ne Daten 27 Nentor

Udhetime ne struge oher 4

Udhetime ne Struge Dhe Oher 39€ / 2 Dite

UDHETIME NE STRUGE OHER : Udhetimi Kushton 39 Euro Personi ne dhome dyshe.
Nese Deshironi te prenotoni per nje person mund te rezervojme nese do kete mundesi dhe ju kushton 59 Euro Personi.