Udhetime me autobus Liqeni Matka ,Shpella Gadimes 2 dite 98 €

Previous
Next

Udhetim ne Liqenin e Matkes

UDHETIME NE Liqenin e Matkes : Udhetimi Kushton  98 Euro Personi ne dhome dyshe.
Nese Deshironi te prenotoni per nje person mund te rezervojme nese do kete mundesi dhe ju kushton 79 Euro Personi.
Nisje per Kete Udhetim behet ne Daten 28 & 29 Nentor

SHPERNDAJE ME NJE MIK/MIKESHE QE TE NDANI UDHETIMIN BASHKE

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Udhetime Ne Liqenin e Matkes  Dita e Parë: 

Nisja nga Tirana ne oren 06.00. Ndalese e shkurter ne Prizren, Vizite e Prizrenit. Vazhdimi i Udhetimit per ne Gadime. Vizite e Shpelles se famshme prej mermeri e Gadimes. Vazhdimi Udhetimit per ne Shkup. Vizite e Monumenteve ne Shkup,si: Sheshi i Maqedonise edhe mumentet si Statuja e Luftetarit mbi Kale, Harku i triumfit “Porta Makedonija”, Statujat e Tsarit Samiul dhe te Filipit te II, Parlamenti i Maqedonise, Rruga Tregtare “Makedonija Ulica”, Shtepia Memoriale e Nen Terezes, Ura e Gurte, Statujat e Cirilit edhe Metodius qe ishin krijuesit e alfabetit Cirilik, Lagjia Shqiptare Çarshi dhe Monumentet qe gjenden aty si Xhamia e Murat Pashes edhe ajo e Shkupit. Sistemimi dhe Fjetje ne Hotel.

Udhetime Ne Liqenin e Matkes Dita e Dytë: 

Mengjesi ne Hotel. Nisja per ne Kanionet e Matkes. Qendrim rreth 2 ore. Opsionale: Lundrimi me skafe drejt Shpeles se Vrelos. Nisja me autobus per ne Struge. Vizite ne Struge dhe Oher, ku do te vizitohen monumentet me terheqese. Ndalese dhe Vizite ne Shen Naum. Vazhdimi i udhetimit te kthimit. Mbrritja ne Tirane.

Në pagesë Per Udhetime Ne  liqenin e matkes përfshihen:

– Udhetimi me Autobus 

– Fjetje ne Hotel 4* ne Shkup

– Mengjes ne Hotel

– Shoqerues Shqiptar gjate tere Udhetimit


Udhetim ne LIQENI MATKES  Pse Bashke ?

Liqeni i Matkes eshte nje liqen artificial ne pjesen veri-perendimore te Maqedonise se Veriut. Ajo ndodhet prane fshatit Matke, pas se ciles eshte quajtur ne komunen e Sarajit dhe pjese e kryeqytetit Shkup. E vendosur 15 kilometra nga qendra e qytetit, liqeni eshte nje destinacion popullor turistik, i njohur per trashegimine e saj piktoreske dhe natyrore dhe historike. Ne liqenin e Matkes notimi, lundrimi kaike dhe peshkimi mund te behet. Liqeni i Matkes, i cili mbulon rreth 5,000 hektare, shtrihet ne pjesen e poshtme te kanionit Matke dhe ushqehet me uje nga lumi Treske. Per prodhimin e energjise elektrike per qytetin e Shkupit, liqeni u krijua ne vitin 1937 pas ndertimit te diges ne lumin Treske, e cila pastaj bashkohet me lumin Vardar ne Shkup. Uja qe u mblodh e mbushi pjesen e gjate te kanionit Matke.Ky udhetim behet dhe me i bukur ne rast se zgjidhni te udhetoni me Hima Travel ofrojme asistencen tonen ne cdo hap tuajin . 

Udhetime te tjera me Autobus !

Ju mund te shikoni te gjitha udhetimet tona me autobus duke klikuar ne linkun e meposhtem.

OFERTA ME AUTOBUS

Hima Travel ju ofron gjithmone mundesite me te mira dhe komode per udhetime turistike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.

Opsione Te Tjera !