Oferta Turqia nga Prishtina

Oferta ne Turqi Nga Prishtina 2022 , Paketa Turistike per Turqi Nga Prishtina jane pushimet ideale edhe per cifte dhe per familjare, ne kete destinacion ju do te gjeni komoditetin e pushimeve te mirefillta.

Hima travel Logo

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne cdo vit udhetimet e tyre.

Resorte Ekonomike

Antalia 2022

Cmimet me poshte jane per person, ne cmim perfshihet ( Fluturimi Vajtje-Ardhje nga Prishtina Linje Direkte / Akomodimi ne hotel / Koncepti All Inclusiv : Mengjes – Dreke – Darke + Pije  / Transferta Aeroport – Hotel – Aeroport. )

KUJDES : Opsionet e meposhtme jane me nisje nga prishtina te vlefshme per rezervime deri ne daten 7 MAJ

1 – ► Aria Resort & Spa 5*, Alania , Ultra All Inclusive 

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1057 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1079 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1211 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1228 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1195 €/Cifti

2 – ►Sultan of Dreams Hotel & Spa 5* , Side , All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 992 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1170 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1278 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1378 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1212 €/Cifti

3 – ► Diamond Premium Hotel 5*, Side, Ultra All Inclusive 

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1075 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1147 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1350 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1411 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1240 €/Cifti

4 – ►Quattro Beach Spa & Resort 5* , Alania , All Inclusive 

 • Foto te hotelit 
 • 28 Maj – 3 Qershor 1172 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1217 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1375 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1470 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1381 €/Cifti

5 – ►Crystal Admiral Resort Suites & Spa 5* , Side , Ultimate All Inclsuive 

 • Foto te hotelit 
 • 28 Maj – 3 Qershor 1148 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1190 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1356 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1381 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1356 €/Cifti
6 – ► Kirman Sidera Luxury & Spa 5* , Alania , Ultra All Inclusive
 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1193 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1299 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1545 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1581 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1471 €/Cifti
 

7 – ► Bosphorus Sorgun Hotel 5*, Side , All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1236 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1336 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1454 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1535 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1454 €/Cifti

8 – ► Mukarnas Resort & Spa Hotel 5* , Alanya , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1293 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1327 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1548 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1614 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1405 €/Cifti

9 – ►Granada Luxury Okurcalar 5* , Alania , Ultra All Inclusive 

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1312 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1383 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1515 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1581 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1515 €/Cifti

Resorte Deluxe

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

1 – ► Kirman Arycanda De Luxe 5* , Alania , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1390 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1506 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1790 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1848 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1672 €/Cifti

2 – ► Crystal Sunrise Queen Luxury Resort & Spa 5* , Side , All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1420 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1378 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1488 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1514 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1488 €/Cifti

3 – ► Haydarpasha Palace Resort 5* , Alanya , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1513 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1589 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1961 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1961 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1738 €/Cifti

4 – ► Royal Alhambra Palace 5* , Side , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1438 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1436 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 1750 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 1813 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1741 €/Cifti

5 – ► Mylome Luxury Hotel & Resort 5* , Alanya , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1643 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1838 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2059 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2059 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1921 €/Cifti

Resorte Luxury

Keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

1 – ► Papillon Zeugma Relaxury 5* , Belek, Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1682 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1840 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2565 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2565 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 1930 €/Cifti

5 – ► Adam & Eve Resort ( Adult Only ) 5* , Belek, Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1894 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1915 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2387 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2482 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 2283 €/Cifti

3 – ► Susesi Luxury Resort 5* , Belek, Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 1930 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1944 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2169 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2427 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 2233 €/Cifti

2 – ► Granada Luxury Belek 5* , Belek, Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 2001 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 1926 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2311 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2313 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 2078 €/Cifti

8 – ► Gloria Golf Resort – Kids Concept 5* , Belek, Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 2331 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 2477 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2685 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2789 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 2685 €/Cifti

7 – ► Rixos Premium Tekirova Resort & Spa 5* , Kemer , Ultra All Inclusive

 • Foto te hotelit
 • 28 Maj – 3 Qershor 2651 €/Cifti
 • 4 – 10 Qershor 2581 €/Cifti
 • 2 – 8 Korrik 2730 €/Cifti
 • 1 – 7 Gusht 2953 €/Cifti
 • 3 – 9 Shtator 2730 €/Cifti

keni nje pyetje ?

whatasap ose call 🙂

Te Perfshira ne listen e Hoteleve me poshte :

Udhetimi me chater ( linje direkte ) Tirane – Antalia ku nisja realizohet heret ne mengjesin dhe kthimi vone ne darke, pra ju jepet mundesia per ti shfrytezuar maksimalisht pushimet tuaja.

Akomodim ne hotele me 5* te nje standarti ekonomik, mesatar, luxury. 

Koncepti ne te gjitha keto hotele ofrohet ne Paketa All Inclusive ose Ultra All Inclusive cka do te thote ( mengjes, dreke, darke dhe pije pa limit I keni te perfshira gjate qendrimit tuaj ne resort. 

Ndryshimi Midis All Inclusiv dhe Ultra All Inclusiv eshte se All Inclusive Sherben 3 vakte Mengjes-Dreke-Darke ndersa Ultra All Inclusiv ofron Ushqim dhe pije 24 Ore.

Charteri per Pushime All Inclusive ne Turqi operon nga Muaji Maji deri ne Shtator.

Oferta per pushime ne turqi ju mund ti zgjidhni 7 ose me shume Dite qendrim

 

Nese ju pelqen cfare lexuat ju mund ta shperndani. Na Ndihmoni !

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Email
Hima travel Logo

Hima Travel & Tours

Agjensi Udhetimi & Turistike

10 vite eksperience ne fushen e udhetimeve, 25 Agjent gati tju sherbejne per kerkesat tuaja. 16,000+ Kliente na besojne per udhetimet e tyre cdo vit.